2777
2789
https://www.ninisite.com/discussion/topic/14053540/%D9%84%D8میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

تعطیل شده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه الان هشت ماهه پر کرده دوماهه درد میکنه

ببر دندون پزشک عکس بنداز ببینه برا چی درد میکنه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
برای من دندونو پر کرده الان درد میکنه

دکتر من پر کرد بعد یه دکتر دیگه پشت سرش گفت عصب کشی باید بشه عصب کشی کردم دیگه اعصاب بحث کردن نداشتم ، یکی دیگه واسم روکش زد دوماه بعدش در حالی که اصلا توی دهانم عادی نشده بود شکست ولی تا حالشو نگرفتم ولش نکردم 

دندونت حساس شده 

خمیر دندون مخصوص دندان های حساس بگیر 

اول با خمیر دندون معمولی‌ مسواک بزن 

بعد با خمیر دندون مخصوص دندون حساس مسواک بزن، محتویات تو دهنت رو تف کن ولی تا بیست دقیقه نشور

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تو اقای قاضی شکایت کرده بودن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چی میگن اگه خوب عصب کشی نشده باشه میگه پول ترمیم و بده دوباره عصب کشی کنم.اگرم ضایعه داشته باشه که ک ...

نمیدونم والا چی بگم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

منم پارسال دندونمه عصب کشی کردم دوهفته پیش یه تیکش کنده شد رقتم ترمیم کردم گفت پوسیدگی زیاده برام پرش کرد که بعد برم روکش کنم چندروز بعدش درد شدید اومد سراغم طوری که بامسکن فقط دوساعت اروم بودم رفتم پیش متخصص ریشه گفت باید بکشیش.حالا چرک خشک کن خوردم خوب شدم نمیرم بکشمش حیفه حالا نمیدونم کاره دکتری که برام پرکرد بد بوده یا نه نمیدونم منم میتونم شکایت کنم یانع