2777
2789
عنوان

نمیدونم آخرش چی میشه

63 بازدید | 7 پست

واقعا نمیدونم آخرش چی میشه خیلی کلافه ام خیلیییی کلافه ام تو پست بانک کار میکنم دو تومن میگیرم حقوقم کمه ولی خانواده ام میگن ادامه بده اگه ول کنی کسی دیگه جاتو میگیره حقوقش رو بیشتر میکنن همینطور دارم صبر میکنم وای خسته شدم چیکار کنمممممم به هیچکس هم نمیتونم بگم حرفمو همه بهم میگن حیفه ول نکن ولی آخه به زحمتش نمی ارزه خسته شدمممممممم میدونم گناهه ولی کاش پاک از دنیا میرفتم راحت میشدم

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
دوتومن خیلی کمه الان خیلی جاها باقانون کار حقوق میدن ،ازشون شکایت کن آدم بشن 🫤

هیچکس الان زیر ۵ تومن کار نمیکنه بعد من تمام وقتمو گذاشتم رو پست بانک وای میخوام ول کنم چی بگم بهش بنظرت

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس الان زیر ۵ تومن کار نمیکنه بعد من تمام وقتمو گذاشتم رو پست بانک وای میخوام ول کنم چی بگم بهش ب ...

چند وقته اونجایی؟بگو بهشون حقوقم زیاد کنی الان قانون میگه حقوق پرسنل بالای ۱۰ تومنه به چه حقی بهت ۲ تومن میدن 

بهترین دین انسانیت

چند وقته اونجایی؟بگو بهشون حقوقم زیاد کنی الان قانون میگه حقوق پرسنل بالای ۱۰ تومنه به چه حقی بهت ۲ ...

از اول بهم گفت درمورد حقوق بهت بگم الان بودجه کمه و فلان ولی مطمئنم پول هارو خودشون میکشن بالا آخه اوندفعه بهم دروغ گفتن گفت دو تومن ریختن برداشت کن فک کنم مال پست بانک ریخته باشن اونموقع فهمیدم داره دروغ میگه

چند وقته اونجایی؟بگو بهشون حقوقم زیاد کنی الان قانون میگه حقوق پرسنل بالای ۱۰ تومنه به چه حقی بهت ۲ ...

دو ماهی میشه

ب نظر من نمون برو سراغ کار دیگه هر جاهم رفتی با قانون کار حقوق بخواه

آره واقعا ول کنم بهتره فقط بخاطر سِمَتش خانواده ام میگن برو ولی خودم اصلا بهش علاقه ندارم قبلا علاقه داشتم الان نه خیلی خسته کننده اس و آدم کلافه میشه