2777
2789
عنوان

چقدر مردها خودخواهن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 36 پست
خب همین الان شثهر شما تا 30 مجردی زندگی مرد سفر مجردی رفت با دوست تاش میرفت گردش آما شما از 19 سالگی ...

میدونی چیه عزیزم ماازیه خانواده مذهبیم یعنی من اگه تا30مجردبودم بابام نمیزاشت برم مجردی سفروفلان برای آدمی مثل من آفتاب مهتاب ندیده ازدواج خیلی خوب بود وانتخاب درست مهمه من قبل ازدواج مثل الان آزادی نداشتم من هم تفریحم ومیکنم هم بادوستام بیرون میرم هم میرم دانشگاه ودرس میخونم وسینماو..یعنی دوستای مجردم هم سن من تفریحاتی به غیرتفریحات من ندارن که شمابگی من هیچ تفریحی نمیکنم ومجردی نمیکنم وفلان حتی سفرهم 3بازبعدازدواجم رفتم قبل ازدواجم نمیرفتم چون هم سنم کمتربودهم اجازه نداشتم

مگرمنظورشماازمجردی کردن این باشه که باپسربگردی که خلاف عقایدمن بود

میدونی چیه عزیزم ماازیه خانواده مذهبیم یعنی من اگه تا30مجردبودم بابام نمیزاشت برم مجردی سفروفلان برا ...

نه با پسر گشتن مجردی بلاخره وقتی تعهدی داخل شناسنامت نداری سفر و گردش بیشتر خوش میگذره توی متاهلی شنا دغدغه بچه غذا شوهر و تمیزی خونه و...  را داری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا اینکه تا ۲۵ به استقلال کامل و قدرت تصمیم گیری عاقلانه برسی و بعد با پسر ۳۰ سال ازدواج کنیاون پسر ...

من وهمسرم اتفاقاجفتمونم میگیم که اختلاف سنی 6,7سال عالیه ولی خب من ازانتخابم پشیمون نیستم من خیلی زودترازدوستای دیگم‌به بلوغ رسیدم وجوری ازدواج کردم به درسم لطمه نزنه ترم 1دانشگاه ازدواج کردم وخداروشکربااینکه ازدواج کردم چون انتخابم ذرست بوده هم تفریحاتموبادوستام دارم هم درسمو میخونم ودانشگاه میرم وهم متاهلم باهمسرمم هیچی آشپزی بلدنبودم تواین دوسال یادگرفتم شماراست میگی 25سن خوبیه ولی آیا25سالگی هم همین خاستگارخوب خواهدبود؟به نظرمن دختربعد کنکور خاستگارخوب اومدنبایدالکی ردکردو19سال سن کمی نبوده 

ولی بازم میگم پشیمون نیستم اصلا

من وهمسرم اتفاقاجفتمونم میگیم که اختلاف سنی 6,7سال عالیه ولی خب من ازانتخابم پشیمون نیستم من خیلی زو ...

عزیز دلم میدونم ، بالاتر به یکی گفتم قرار نیست که یک نسخه رو برای همه بپیچیم ممکنه یکی با اختلاف زیاد خوشبخت باشه ، و یکی دیگه شوربخت

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

نه با پسر گشتن مجردی بلاخره وقتی تعهدی داخل شناسنامت نداری سفر و گردش بیشتر خوش میگذره توی متاهلی شن ...

نه عزیزم والامن سفرهم بودم دغدعه نداشتم شوهرم تاشب خونه نیستظ سرکاره وجوریه که ازپس خودش برمیادیه عمرزندگی مجردی داشته ومن درک نمیکنم حرف شمارو

بچه زوده بچه رودیرمیارم بچه دغدغه اس

عزیز دلم میدونم ، بالاتر به یکی گفتم قرار نیست که یک نسخه رو برای همه بپیچیم ممکنه یکی با اختلاف زیا ...

دقیقابه خودطرف بستگی داره ولی همیشه اینوبایددرنظرگرفت هیچ آدمی دقیقاعین همه معیارات پیدانمیشع وتوبایدیه سری چیزارواولویت بدی به چیزای دیگه واگراولویتات روداشت راضی شی 

من وهمسرم اتفاقاجفتمونم میگیم که اختلاف سنی 6,7سال عالیه ولی خب من ازانتخابم پشیمون نیستم من خیلی زو ...

منم منظور همینه باید 25 سالگی خاستگارهای خوب هم باشه این ظلمه به زنهای