اول از همه بگم از خودم و شوهرم و نمیدونم سوپرایزامون چیزی نمیزارم،چون به نظرم زندگی خصوصی من نباید برای غریبه ها جذاب باشه و خودمم علاقه ندارم. تا الان کتابایی که خوندمو،فیلما و انمیشینای حال خوب کن،کافه هایی که رفتم و وایب خوبی داشتن و روتین پوستیمو اینا رو در غالب پست و ریلز معرفی کردم و بازخورد خوبی هم گرفتم فالوورام شده ۵ هزار تا. ولی اگه شما ایده ای دارید خوشحال میشم راهنماییم کنید،هدفمم کسب درآمد نیست ولی بدم نمیاد پیجم بزرگ شه و کسب و کارارو رایگان تبلیغ و حمایت کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طببیعت رفتن استایل بیرون رفتنت جاهای معروف و باحال شهرتون غذا هایی که درست میکنی با دستور پخت دستور ...
مرسی عزیزم،میدونی یکمم وسواسم مثلا چون اکثر پست و ویدئوهام لوکیشنش خونست وقتی میریم سفر یا پیک نیک از اونجا چیزی نمیزارم میگم با تم پستام هماهنگ نیستش.
باید خیلی رو داشته باشی یک پیج داشتم قبلا خانومه از نون سنگک صبحش ۱۰ تا استوری درمیآورد دیگه یک نون ...
اونا آخه از این بلاگریا هستن که از هرچی پست و استوری میزارن،نمونش آشنای ما براش فرقی نمیکنه خونه ی کی مهمونه هر جا میره از آدما و غذاها و همه چی استوری میزاره به نظر من خیلی زشته شاید اون طرف دوست نداره عکس و فیلمش پخش بشه.