2777
2789

وزن ۱۱۳ قد ۱۶۶😭بخدا ناراحتی اعصاب دارن اراده اصلا ندارم تو خانوادم جنگ اعصابه...😭دیگه چیزی نمونده بمیرم من از ۵۶ به این وزن رسیدم در طور ۳ سال

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مگه میشه خدایی نکرده قندت میفته کما میری ریزش مو و ناراحتی کبد و معده بماند هر چیزی اصولی داره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

وااااای 

دیشب یکی از آشناها رو دیدم عالی شده اندامش 

گفت ناهار میخورم شام نمیخورم اگه گشنمم بشه با سالاد یا میوه خودمو سیر میکنم

پباده روی هم میرم 

خیلی خوشحال شدم واسش خیلی خوب شده بود

آدم وقتی اینا رو می بینه ارادش بیشتر میشه

کاش منم لاغر شم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

آخه عزیزم اونجوری هم خوب نیست ضعیف میشی یبوست میگیری ورزش کن از دکتر کمک بگیر رژیم درست بهت بگه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

ورزش کن هر روز مثلا نیم ساعت

غذا خوردنت رو کمتر کن مثلا اگه هر روز  ناهار دوتا بشقاب میخوری حالا یک بشقاب بخور 

شامت رو هم کمتر کن

اگه هم بلد نیستی چجوری لاغر کنی برو دکتر 

و ازشون بخواه که بهت برنامه ی لاغری بدن 

باید همه چی اصولی پیش بری 

تو خودت در عرض ۳ سال اینجوری شدی پس انتظار نداشته باش در عرض مثلا یکماه سریع لاغر کنی 

آروم آروم پیش برو تا صدمه نبینی 

عزیزم مگه میشه خدایی نکرده قندت میفته کما میری ریزش مو و ناراحتی کبد و معده بماند هر چیزی اصولی داره

😭گلم بخدا جای من نیستی ببینی حالم چطوره منی که بمب انرژی بودم بخاطر مشکلاتم از هر طرف خودمو از بین بردم همش توی خونه نشستم به خوردن و اروم کردن ذهنم خودمو از هرچی محروم کردم