2777
2789

من سرما خوردم به شدت قفسه سینم سنگین انگار یه چیزی راه گلومو بسته نمیزاره نفس بکشم دکترم رفتم سرم و آمپول نوشت و یه شربت داد ولی بهتر نشدم نمیتونم نفس بکشم

من گرفتم ، نمیدونم جدیده یا قدیم ، خیلی سرفه هلی خشک میکردم ، چندروزه شکر تیغال میخورم ، خیییلی بهتر شدم ، شب های قبل تا صبح اصلا نمیخوابیدم و از بس سرفه میکردم گلوم میخواست پاره بشه ، الان خیلی بهترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور و صدام هم خش افتاده امروز

چندتای دیگه هم دیدم سرما خوردن ولی تب و لرز و بدن درد و اینا داشتن اما من فقط نفسم بالا نمیاد حرف میزنم به سرفه میفتم 

میترسم 

من همین الان درگیرشم دیروز علایمم شروع شد وای خیلی بده تو تب میسوختم با هیچی پایین نمی امد من دکتر نرفتم چون هر وقت داروهاشو میخورم بدتز میشم بخوز بده تا میتونی و زوفا عسلی بخور انتی بیوتیک اصلا نخور

😎💚🐬
دوره درمانش یکماه هست،بعدشم به مرور سرفه هاش خوب میشهمن صدام خروسکی شد،چشام رمز شد،گلوم چرک کرده بود ...

تا یک ماه که جون آدم بالا میاد

سرفه هام خشکه ولی احساس میکنم سینم چرک داره

من همین الان درگیرشم دیروز علایمم شروع شد وای خیلی بده تو تب میسوختم با هیچی پایین نمی امد من دکتر ن ...

من اصلا تب و اینا ندارم ولی انگار یه چیزی گلومو گرفته نمیتونم نفس بکشم

منم سرفه هام خشکهشکر تیغال چیه؟

از عطاری باید بگیری ، اگه سربسته بود بشکنیش ، یه حشره هایی توشه ، بندازی بیرون ، بشوریش ، خشکش کنی ، آسیابش کنی ، هربار یه قاشق چایخوری تو آب جوش بریزی ، بذاری یکم دم بکشه و بعد بخوری ، من شب و صبح میخورم