2777
2789
عنوان

ایا بی بی چک مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست
لابد زود تست زده بودی ؟

نه عزیزم بعداز تاخیر زدم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون دوباره تکرار کنم اخه من تابحال سردرد میشدم نه اینجوری یه هفته که درذ ضربان دار داشته باشه نوک سینه هام هم درد میکنه اصلا سینه هام فشار که میدم درد دارن 

به نظرتون دوباره تکرار کنم اخه من تابحال سردرد میشدم نه اینجوری یه هفته که درذ ضربان دار داشته باشه ...

عزیزم به احتمال ۹۹٪بارداری دوباره تست بده با برو از بده پیشاپیش مبارک

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
عزیزم به احتمال ۹۹٪بارداری دوباره تست بده با برو از بده پیشاپیش مبارک

خدا از زبونت بشنوه یعنی میشه باردار باشم 

فعلاکه صبر کردم فردا یه تست دیگه بخرم مدیکور یا فردا بزارم یا پس فردا اگه اونم هاله داشت که میرن از اگه نداشت که وامیستم پریود شم 

خدا از زبونت بشنوه یعنی میشه باردار باشم فعلاکه صبر کردم فردا یه تست دیگه بخرم مدیکور یا فردا بزارم ...

مطمئن باش حامله ای قبل از شما هم به چند نفر گفتم و حامله بودن ان شاءالله شما هم حامله ای همینجا ریپ بزن و بهم خبر بارداریتو بده😍

مطمئن باش حامله ای قبل از شما هم به چند نفر گفتم و حامله بودن ان شاءالله شما هم حامله ای همینجا ریپ ...

عزیزم بنظرت منم باردارم با این بی بی چک بعد لکه بینی؟

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰
عزیزم بنظرت منم باردارم با این بی بی چک بعد لکه بینی؟

وای عزیزم هالت قشنگ مشخصه تو عکس حتما برو ازمایش بده ماله منم خودم واضح مبینم ولی کمرنگ تر از شماست ایشالا دوتامون باردار باشیم وخبر بارداریمونو همینجا بدیم

مطمئن باش حامله ای قبل از شما هم به چند نفر گفتم و حامله بودن ان شاءالله شما هم حامله ای همینجا ریپ ...

اگه باردار باشم شیرینی که نمتونم بهت بدم ولی اینقدر دعات کنم که نکو ایشالا که باشم خیلی سختی کشیدم تا اینجا اینقدر حرف شنیدم یه حسی ته قلبم میگه هست این یکی بی بی فرق داره با بقیه چون قبلا چند ماه قبل دوبار بی بی کاذب داشتم به خاطر زدن امپول ولی اینسری مثبت واقعی باشه اخه روز موعد زدم منفی بود یع امیدی ته قلبم میگه هستم دعا کنین امیدم ناامید نشه

وای عزیزم هالت قشنگ مشخصه تو عکس حتما برو ازمایش بده ماله منم خودم واضح مبینم ولی کمرنگ تر از شماست ...

ای جونم 😍😍😍💃

انشاالله شماهم بارداری زود زدی 

اگه باردار باشم شیرینی که نمتونم بهت بدم ولی اینقدر دعات کنم که نکو ایشالا که باشم خیلی سختی کشیدم ت ...

الهی که دامنت سبز شده باشه 

منم چهار. سال منتظرم خیلی سخته انتظار