2777
2789
عنوان

خانمای خیاط

87 بازدید | 8 پست

از دیوار یه چرخ دیدم، قیمتش مناسب بود

برودر و جوکی

جوکی مدل DDL5550  شش سال پیش نو خریده

برودر مدلDB2-B735-3 ولی اینو دست دوم خریده

هر دو ساخت ژاپن

به نظرتون کدوم بهتره؟

و اینکه چه سوال هایی از فروشنده باید بپرسم؟ نکته ای هست که تو انتخاب درست بهم کنه ؟

هر دورو ببین باهاشون بدوز باید روان وخوب کار کنه ازنوک سوزنش روغن نچکه ولی اونی که نو خریده رو بگیری ...

ممنون گلم، آره نظر خودمم همون نو هست، فقط مشکلی که هست راهشون دوره. یعنی رفتم اونجا بشینم پشت چرخ و تست کنم؟ یا بردارم بیارم خونه چند روزی مداوم کار کنم باهاش تا اگر مشکلی داره متوجه بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم، آره نظر خودمم همون نو هست، فقط مشکلی که هست راهشون دوره. یعنی رفتم اونجا بشینم پشت چرخ و ...

نه همونجا تست کن باهاش بدوز دوختشو ببین دوختش باید منظم وتمیز باشه پارچه رو جمع نکنه  صدای اضافه نده از هیچ جاش روغن چکه نکنه از نوک سوزن از توپی چرخ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه همونجا تست کن باهاش بدوز دوختشو ببین دوختش باید منظم وتمیز باشه پارچه رو جمع نکنه صدای اضافه نده ...

ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزدلم

برای پدال چرخ چی؟ جدا بودن یا نبودنش مهمه؟

آخه دیدم بعضی ها تو آگهی که میزنن رو این مورد تاکید میکنن

مگه فرقی داره؟

نه همونجا تست کن باهاش بدوز دوختشو ببین دوختش باید منظم وتمیز باشه پارچه رو جمع نکنه صدای اضافه نده ...

البته احتمالا موتور سرخود یا جدا، من قاطی کردم میگم دینام

وای چقدر سر در نمیارم🙂

البته احتمالا موتور سرخود یا جدا، من قاطی کردم میگم دیناموای چقدر سر در نمیارم🙂

موتور سرخود موتورش کوچیکه کم صدا وجدیده موتور جدا موتورش بزرگه وسر وصدا داره وموتورش زیر میز هست کاملا پیداست به نظرم موتور سرخود بهتر باشه هم جدیدتره هم بی صداتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40