2777
2789

قرعه خونگی انداختیم پدرشوهرم ورداشته اسم خودشو ننوشته اسم شوهرمو نوشته میگه شوهرم خوش شانسه اسم اون زود درمیاد!! 

الان شوهرمم اسم خودشو نوشته تو قرعه یعنی اسم شوهرم دوتاست تو قرعه یکی باباش یکی خودش .

دیشب قرعه به اسم شوهرم دراومده شوهرم شماره حساب خودشو گذاشته تو گروه که براش پول بزنن.زنگ زدم بهش میگم چرا نمیگی وام دراومده میگه برا چی بگم واسه من نیست برا بابامه میگم خب چرا به حساب تو پول زدن میگه خب بابام مرده به حساب بابام پول بزنن دولت میگیره,میگم به حساب مامانت بزنن میگه مامانم شماره حساب نداره😐گفتم خودم دیدم چندتا حساب و شماره حساب داره. گفت خب به حساب من میزنن بعد من برا مامانم میزنم😐😐😐اخه همچین چیزی میشه؟ ما هروقت واممون دراومده شوهرم یجوری خرج خانوادش کرده حس میکنم اینم میخواد بده اونا یا واسه داداشش ماشین بخره اصلا به من نگه یا بعد که واسه باباش دراومد خودش بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک‌صبح‌ برعکس بود😁

استارتر ۲۵۰ گرم طلاشو داده بود خواهرش، و شوهرش بهش گفت نباید میدادی اینم بهش گفته طلای خودمه تو ظالمی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اول گفت ننم شماره حساب نداره الان میگه واسه من میزنن من واسه اون میزنم همچین چیزی میشه مگه

حق با شماست عزیزم 

برای منم که شوهرم ماشینشو فروخت تا مامان جونش خونه بزرگتر بخره 

انگار دوتا آدم خونه بزرگ  میخوان چیکار

بعد الکی میگفت پول ماشینو رو پس دادن ارواح عمش 

حق با شماست عزیزم برای منم که شوهرم ماشینشو فروخت تا مامان جونش خونه بزرگتر بخره انگار دوتا آدم خونه ...

شوهر منم ازین خریتا زیاد میکنه سنش زیاده ولی هیچی تو زندگیش نداره از بس خرج خانوادش کرده

سخته واقعاااا..درست نمی شینه حرف بزنه پنهان کاری می‌کنه..هرچی هم بگی فایده ندارن.‌اینجوری میخواد تو ...

اخه من سر قسطای اون وام طلاهامو فروختم حتی طلاهایی که چندماه بود خریده بودم کلی ضرر کردم منتظر بودم دراومد کلاسامو برم طلاهامو بخرم خیلی ظلمه اگ اونا بگیرن

۵۰۰ میلیون وام قرعه خونگی؟

چقدر زیاده

خب خودش که داره میگه مال بابام هست و میخوام بدم مامانم.

پس دیگه چرا میگی حس میکنم میخواد اینکارو کنه؟

بهتر بود همون اول مثلا اسم خودش رو مینوشت فلانی ۱ و واسه باباش فلانی ۲

که وقتی اسمش دراومد متوجه بشن مال کدومه

حالا که ننوشته دیگه تصمیمش با خودشه. حرف بقیه رو قبول نمیکنه

شوهر منم ازین خریتا زیاد میکنه سنش زیاده ولی هیچی تو زندگیش نداره از بس خرج خانوادش کرده

عزیزم شوهرمنم سنش زیاده 

چنین آدمایی تقصیر خودشون نیست تقصیر خانوادشونه با این تربیت کردنشون

فکر کن من داداشم ۳۰ سالشه اگر نون بخره تا مامانم با زور پول نون رو بهش نده آروم نمیشه 

مادرشوهر منم فقط پول کَندن بلده