2777
2789
عنوان

شوهرم پونصد میلیون پول رو داد به داداشش

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
۵۰۰ میلیون وام قرعه خونگی؟چقدر زیادهخب خودش که داره میگه مال بابام هست و میخوام بدم مامانم.پس دیگه چ ...

اسم همونه ولی موقع قرعه کشی اسم نمیندازن شماره میندازن یعنی هرشخصی شماره خودشو داره .

کلا اخه ازین کارا زیاد میکنه قبلا میگفت وامم دراومد واسه داداشم ماشین میخرم میترسم واسه همون بهم دروغ بگه

عزیزم شوهرمنم سنش زیاده چنین آدمایی تقصیر خودشون نیست تقصیر خانوادشونه با این تربیت کردنشونفکر کن من ...

اره دقیقا مادر منم همینه ولی مادرشوهر منم شده با کارت بانکی من خرید خونشو کرده فقط دنبال کندن از ماعه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا مادر منم همینه ولی مادرشوهر منم شده با کارت بانکی من خرید خونشو کرده فقط دنبال کندن از ماع ...

تازه من فهمیدم که حساس بودن شوهرم بخاطر مامانشه 

با خانواده شوهر و خواهرم رفتیم نمایشگاه ، بعد مادرشوهرم هی جلو شوهرم میگفت اون آقاهه زیر چشمی نگام میکنه 

بخدا کاری کرد که خواهرکوچیکم میگفت این زن مشکل داره 

همش میگفت مزاحمم میشن ..میخواست شوهرمو حساس کنه 

اسم همونه ولی موقع قرعه کشی اسم نمیندازن شماره میندازن یعنی هرشخصی شماره خودشو داره .کلا اخه ازین کا ...

خب وقتی شماره مال پدرشوهرت بوده؛ ولی به اسم شوهرت؛ پس الان پول مال اونا هست دیگه

طبیعیه بده به مادرشوهرت یا حتی واسه برادرش ماشین بخره

خب وقتی شماره مال پدرشوهرت بوده؛ ولی به اسم شوهرت؛ پس الان پول مال اونا هست دیگهطبیعیه بده به مادرشو ...

معلوم نیست شماره چند بوده خیلی راحت میتونه شوهرم دروغ بگه کسی از ما تو قرعه کشی نبوده