جاری بزرگه قانع و اهل پس انداز بود از اون خانمها که دوست داشت خونه زندگیش عالی و درجه باشه تا سر زبونا بیفته دوست و اشنا و در و همسایه چشمشون دربیاد جاری کوچیکه برعکس بود فقط فکر تفریح و خوشگذرونی و ریخت و پاش و به خودرسیدن بود و خونه و ماشین و...اهمیت براش نداشت دست بر قضا هر دو برادر بیکار شدن و بی پول تصمیم گرفتن برن یه کشور دیگه چند ماهی کار کنن تا اوضاعشون بهتر بشه و اینطور شد که رفتن و تو مدتی که کار کردن و پول فراوان میفرستادن واسه خانوماشون جاری بزرگه همه پولهارو پس انداز میکرد وام میگرفت و خلاصه خونه رو عوض کرد وسایل خونه رو عوض کرد و کلی خونه زندگیشو تغییر داد ویه زندگی لاکچری درست کرد واسه خودش جاری کوچیکه ولی پولایی رو که شوهرش ردمیکرد همه رو به باد میداد و خرج قر و فر و خورد و خوراکش میکرد بینیشو عمل کرد ابرو کاشت دندوناشو لمینت کرد صورتشو لیفت کرد و....بعد دو سه سال شوهرا برگشتن برادر بزرگه دید به به خونه بزرگ و لاکچری داره ماشین مدل بالا داره رفت جلو آیینه یه نگاه به خودش انداخت و گفت حیف منو این خونه زندگی نباشه که این زن درب و داغون زنمه هرزنی آرزوشه بیاد با من ....برادر کوچیکه اومد دید هیچی نداره مستاجر آس و پاس رفت تو آینه یه نگاه به خودش کرد و گفت توی آس و پاس و بی پول عجب زن خوشگل و تر گل ور گلی داری خر شانس قدرشو بدون (تاپیک جنبه فان داره قصدم خدایی نکرده توهین به هیچ تیپ شخصیتی نیست ولی یه نکات ریز آموزشی داره )
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان هیچکس نمیتونه از صفر بهترین زندگی رو بسازه خودمونو گول نزنیم اینجا مشکل از زن نبود از مردا بود
گول چیه بابا یه مثاله دیگه اره مشکل از مردا بود ولی خب زنا هم باید حد نگهدارن نه زیادی از خودشون بگذرن نه شورشو در بیارن ادم صرفا فقط بخاطر شوهرش پس انداز نمیکنه که بچه که اورد بفکر اینده و اسایش اونم هست
گول چیه بابا یه مثاله دیگه اره مشکل از مردا بود ولی خب زنا هم باید حد نگهدارن نه زیادی از خودشون بگ ...
من معتقدم یه خانم همونقدر که به فکر خونه زندگی و بچه هاشه باید فکر خودشم باشه و از خودش غافل نشه هیچ مردی ی زن درب و داغونو تو ی زندگی عالی و لاکچری نمیخواد
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...