2777
2789

جاری بزرگه قانع و اهل پس انداز بود از اون خانمها که دوست داشت خونه زندگیش عالی و درجه باشه تا سر زبونا بیفته دوست و اشنا و در و همسایه چشمشون دربیاد جاری کوچیکه برعکس بود فقط فکر تفریح و خوشگذرونی و ریخت و پاش و به خودرسیدن بود و خونه و ماشین و...اهمیت براش نداشت دست بر قضا هر دو برادر بیکار شدن و بی پول تصمیم گرفتن برن یه کشور دیگه چند ماهی کار کنن تا اوضاعشون بهتر بشه و اینطور شد که رفتن و تو مدتی که کار کردن و پول فراوان میفرستادن واسه خانوماشون جاری بزرگه همه پولهارو پس انداز میکرد وام میگرفت و خلاصه خونه رو عوض کرد وسایل خونه رو عوض کرد و کلی خونه زندگیشو تغییر داد ویه زندگی لاکچری درست کرد واسه خودش  جاری کوچیکه ولی پولایی رو که شوهرش ردمیکرد همه رو به باد میداد و خرج قر و فر و خورد و خوراکش میکرد بینیشو عمل کرد ابرو کاشت دندوناشو لمینت کرد صورتشو لیفت کرد و....بعد دو سه سال شوهرا برگشتن برادر بزرگه دید به به خونه بزرگ و لاکچری داره ماشین مدل بالا داره رفت جلو آیینه یه نگاه به خودش انداخت و گفت حیف منو این خونه زندگی نباشه که این زن درب و داغون زنمه هرزنی آرزوشه بیاد با من ....برادر کوچیکه اومد دید هیچی نداره مستاجر آس و پاس رفت تو آینه یه نگاه به خودش کرد و گفت توی آس و پاس و بی پول عجب زن خوشگل و تر گل ور گلی داری خر شانس قدرشو بدون (تاپیک جنبه فان داره  قصدم خدایی نکرده توهین به هیچ تیپ شخصیتی نیست ولی یه نکات ریز آموزشی داره )

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی کار جاری بزرگه اشتباه بود 

چون با یه احمق وصلت کرده بود 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
میدونی کار جاری بزرگه اشتباه بود چون با یه احمق وصلت کرده بود

مردا اکثرا متوهم تشریف دارن تا وضع مالیشون خوب میشه تنبونشون دوتا میشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اولیو دیدم که مرده رفت رو سرش هوو اورد، دومی رو دیدم که مرد زنشو طلاق داد که بدردبخور و جمع کن نیس. هیچکدوم بدرد نمیخورن چون اعتدال ندارن. ولی باز اولی بهتره که لااقل زندگیو جمع کرد بنظر من.چون همه مردا پست نیستن که گذشته یادشون بره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

چه فایده خوشگلترین زن دنیا باشی ولی شپش تو جیبت پشتک بزنه ،صرفا اگه کسی پس انداز داره دلیل نمیشه چهرش داغون باشه من خودم هیچ دستکاری رو خودم ندارم خیلیم قشنگم والا🫤

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اولیو دیدم که مرده رفت رو سرش هوو اورد، دومی رو دیدم که مرد زنشو طلاق داد که بدردبخور و جمع کن نیس. ...

بله استثنا هم هست ولی اولی چه فایده جمع کرده واسه هوو به گفته خودتون لااقل استفاده میکرد و خوش میگذروند