2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم😢🥲😭

285 بازدید | 22 پست

دیروز از صبح هی همکارش یکساعت نگذشته زنگ میزد هیچی نگفتم گفتم حتما کارمهم داره خب همکارشه همکارش اقاست ویدونه هم بچه داره ورفیق صمیمی شوهرمه من خوشم نمیاد مسائل کار رووارد خونه بکنیم شب خیرسرمون رفتیم بیرون تازه نشسته بودیم دوباره زنگ زد وهی مرموز پراز رمز وراز حرف میزدن منم گوشی قطع شدگفتم چرا دستش نمیشکنه ماراحت شیم گفت کیو میگی گفتم رفیق گور به گور شدتواقا این عصبانی شد توکی باشی به رفیقم همچین حرفی بزنی تواصلا کی هستی اخلاق گندتو هستش حسودی خودت رفیق نداری نمیدونم تو آدم بیرون رفتن نیستی حالا اون گفت من گفتم یهو به من گفت خفه شو منم دست بی قرارم فعال شد دوسه تا چک افسری اومدم بهش  الان ماشینو زد کنار نشست گریه کرد زن که دستش روشوهرش بلند شه دیگه نمیشه جمعش کرد خاک توسرت ریدی توزندگیمون منم هیچی نگفتم واینم مثل بچه ها گریه میکرد اومدیم خونه تاالانم باهم قهریم شبم توهال خوابیده الان بلند شدم غذای موردعلاقشو درست کردم بخدا رسما عصبیم کرد به نظرتون ازش معذرت بخام فعلا میترسم بهش زنگ بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🙁🙁 فقط شوهرت ک‌گریه کرد

چرا عادت کردین فقط مرده کتک بزنه زنه گریه کنه 

خوبش شد 

تو کی باشی به دوست من حرف بزنی دیگه چیه

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

بابا زدی غرور طرفو لههههه کردی الان اگه جاتون عوض شده بود اینجا قیامت شده بود زشته این حرکات چیه اخه البته جات نبودم من ولی سعی کن برای حفظ زندگیت اینکارو هیچوقت تکرار نکنی

تا چن روز پیش که دلنش اموز بودی و رل داشتی کی وقت کردی ازدواج کنی؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..