2777
2789
عنوان

نظر من راجب رسومات ازدواج اینکه

156 بازدید | 24 پست

بچها به نظر من همون اولش ادم یک عقد کنون توی تالار بگیره ک نزدیکا و دوستا باشن  

بعدش شب یلدا رو به نظرم فقط فامیلا و دو خانواده باشن و لذتش به اینکه همون خود شبش بیارن

و اینکه با تالار توی این قضیه میونم اوکی نیست  

فقط نزدیکای درجه یک باشن 

بعدش دیگه بره تا عروسی ک یک عروسی مجلل بگیرن 

بعضیا خیلی جشن تو جشن میکنن ک اشتباهه یکی از فامیلامون هر ماه مجلسشون دعوتیم  

نظر شما چیه؟ 

به نظر من عروسی ام فقط نزدیکا باشن ولی عروسیت خوب باشه  چه نیازی هست پسر عموی بابا رو دعوت کنی اخه وقتی اصلا ندیدیش 

فهمیدین منظورمو دیگه 

نظر شما چیه؟ 

من کیفیت رو به کمیت ترجیح میدم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

نظر من اینه پول تالار بگیرم بریم سفر اروپایی

باز من به نظرم سفر همیشه هست ولی عروسی نیست  

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظر من عروسی باید کسی بگیره ک فامیلای پایه و باکلاس داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من خودم از عروسی گرفتن بدم میاد

از لباس عروس پوشیدن

ب نظرم مسخرس بری اون بالا بشینی ملت برات دس بزنن 

خب ک چی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ب نظر من عروسی باید کسی بگیره ک فامیلای پایه و باکلاس داره

اره موافقم خداروشکر فامیلامون توی این جشنا اوکی ان 

ولی خب اخه اونهمه جشن بیخودی زیاده 

حانابدان عیدی شب یلدا شیرینی خوری  عقد کنون  کاغذ نویسی  سیاهی عروسی فامیلمون عمه ی اینارو گرفت خب چرا واقعا همه خسته شدن هر ماه باید لباس بگیریم چون جشن دارن

من عروسی گرفتن دوست دارم ولی حقیقتا فامیلی که بخواد پایه باشه ندارم یعنی رفت و آمد زیادی باهاشون نداریم که بخوان تالار گرم کنن

از جشن های ریز مثل عید قربان که برای عروس گوسفند میبرن هم خوشم نمیاد

ما الآنم همینیم خواستگاری ک فقط پدر و مادر بله برون هم در حد دایی خاله عمه عمو بدون همسر و بچهاشون یلدای یا عیدی هم باشه فقط همین پدر و مادر خواهر برادری میره عروسی ک میشه عمه عمو دایی خاله با خانوادشون 

اره موافقم خداروشکر فامیلامون توی این جشنا اوکی ان ولی خب اخه اونهمه جشن بیخودی زیاده حانابدان عیدی ...

واییی سیسی چ حوصله

شب یلدا ک هندونه بازیه

این ادا چیه

اگه برگردم به گذشته فقط آرایشگاه و آتلیه میرم و کلیپ و ... تمام یه سفر خارجی و بعدش زندگیم اصلا پول ...

باز به نظر من حسرت میشه 

ولی جشن کوچیک و با کیفیت کرفتن خیلی خوبه 

عروسی دایی من ۲۵۰۰ مهمان داشتیم مثل جنگ بود شلووووغ خب چه فایده 

به نظر من عروسی نهایتا ۳۰۰ ۳۵۰ نفر 

منم بدم میاد پول بریزی توشکم فامیلای مفت خور فقط

دقیقا

چرا باید پولای شوهر نازمو بدم اینا بخورن؟؟

البته هنو نیومده:)))))))))))))