2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 248 پست

مگه مسابقست من پارسال ازدواج کردم امسال سالگرد ازدواج دوقلوهام پیشمونن شرایط شوهرم کلا تغیرکرد حسابدار شرکت بود الان بیکار دارم خودمو سرزنش میکنم چرا زود باردارشدم ولی بازم شکرخدامیکنم میگم ناشکری نکنم بااین وجود میگم زود بود بچه دارشدن بعد توفکربچه دومی ارچقدرم وضع مالی توپی باشه بچه زیاد اشتباهه

بچه های منم سه سال تفاوت سنی دارن و من بابت این موضوع همیشه شاکرم و واقعا رفیق و یارن البته هم جنسن ...

من  هر دو بار سر سه سال اقدام کردم نشد تا گرفت شد ۵ سال

الان یه کم اصطکاک دارن

حالا انشالله خوب میشن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نداشته باشه مگه ماها پدر مادرمون از همه جهت تامین کردن مارو خودمون زحمت کشیدیم.. رسالت ما چیه ...

رسالت ما بله زاییدن و عقده ای بزرگ کردن هس! شرایط الانو یا شرایط دهه 60-70 یکی نبینید.. الان هرکس حامی نداشته باشه شکمشم نمیتونه سیرکنه.. چه برسه ب اینکه بخاد پول و خونه و سرمایه و دارایی جم کنه برای آینده بچه هاش!! بچه های امروزی لنگه بچه های زمان ما نیستن! از هیچ نظر قابل مقایسه با دوران ماها نیستن! کاش یکم بینش عمیق تری نسبت ب جامعه امروزی و شرایط نابسامانش داشته باشیم!!!

گلم یه دوره ورزش کن، یه دوره پیش روانشناس برو بعد اگه تصمیم داشتی بازم حتما اقدام کن، من باهات موافقم و درکت میکنم اما میگم که به خودتم برسی قبلش. 

به منم میگی چند وقتش بود بچت از، شیر گرفتیش؟ و چطوری؟ 

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
کیوت جون به حرفای بعضیا نگاه نکن که هزار جور عیب و ایراد میگیرن به همینا بگی کل دنیا رو بهت بدیم بچه ...

بهترین و عاقلانه ترین کامنت عالییی عالیییی👍👍

به خدا اینقدر از ادمای غرغرو بدم میاد همیشه شاکی همیشه ناراضی همیشه درحال حسرت و ... به جای اینکه از بهترین لحظه های عمرشون همسر بچه زندگی لذت ببرن فقط غر غر غر مقایسه شکایت ...س ناله اه

جدیدا یاد گرفتن رومغز دخترای جوون میرن بدنت بازایمان و بارداری داغون میشه 🙄حالا نه که اونایی که اصلا بارداری و زایمان نداشتن همه دختر ۱۴ ساله موندن 😏

خب نیارن توتنهایی بمیرن .والا بدن کسی براش تااخر عمر اکبند نمونده که.من خودم مخالف سرسخت زیاد بچه دارشدن خانواده های فقیرم اما الان بیشتر خانواده هایی که ختی از لحاظ مالی و روحی اوکی هستن تمایل به بچه دارشدن ندارن اونم از روخودخواهی بدنم به هم میریزه ال میشه بل میشه خب نیار پس فردا بدنتو مارو مور قبر میخوره والا😂

لااقل مادلمون خوشه پس فردا مردیم ی بچه میاد بالاسر مزارمون ی فاتحه میفرسته ی سالگرد میگیره ی خیراتی میده ی ایه قران میخونه والا به خدا من و همسرم خودمون که اینجوریم دیگه بقیه رو نمیدونیم به بچه هامم سفارش کردم برام گل بخرن بیان سر قبرم فاتحه و قرآن بخونن😂😂

گلم یه دوره ورزش کن، یه دوره پیش روانشناس برو بعد اگه تصمیم داشتی بازم حتما اقدام کن، من باهات موافق ...

اره ورزشو میکنم ولی تصمیم گرفتم بذارم تا ۴ سالگی بچم که بیشتر واسش وقت گذاشته باشم 

تو یکسال نه ماهگی از شیر گرفتمش

البته شیرخشکی بود اول شروع کردم کم تر کم تر روزا بهش دادم تا دوماه رسید جایی که کلا روزا شیر نمیدادم فقط غذا و اب زیاد

دیگه شیر شبشم کم کردم تا کلا از سرش افتاد زیاد بدقلقی نکرد

امروز برقم،،کاملا رفته:(

جاری من بچه زیاد داره چه ربطی داره که منم بچه بیارم؟؟؟؟ 

من یه دونه دارم 

دو سال و نیم که خیلی کوچکه 

بستگی داره وضع مالیتون چه جوری باشه ولی از سر رقابت با جاری بچه نیار چون الان دلار شده هشتاد و خرده ای .....

در حق یه ادم دیگه ظلم نکن

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

سلام به همگی 

من فقط یک سوال دارم 

با این شرایط بد اجتماعیون فرهنگی، آب و هوایی. انرژی و ...

آیا واقعا آوردن یک انسان به این دنیا منطقی هست؟ 

حالا اصلا بحث اقتصادی رو‌میذارم کنار 

و فقط در مورد این کشور صحبت نمیکنم 

به دنیا آوردن یک انسان یعنی قبول یک مسئولیت بسیار بسیار بزرگ 

بسیار بزرگ

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌