2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین☺

198 بازدید | 27 پست

گاها به محبت همسرم به خواهرش احساس حسادت دارم ، 

ایا در شما هم پیش اومده؟ 

مثلا همیشه از دستپختش خیلی تعریف میکنه، 

همیشه طرفداریشو میکنه 

هرروز باهم در تماسند به صورت تلفنی

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه خواهرداره باوجود خیلی اخلاقای بدش همیشه طرفدارشه من بدم میادچون طرفداری الکی میکنه ازش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اره منم همینطورم ولی از یه روانشناس شنیدم که محبت اقایون رو نباید کمی نگاه کنیم . چون هروقدر هم به همه زیاد باشه اما تو کیفیتش با همسرشون تاثیر گذار نیست

ولی دقیقاا درکت میکنم با اینکه خودم با داداشام خیلی صمیمی تر از همسرم با ابجی داداشم😅

حسادت نکنهمینطور ک تو زنشی حق داری باهاش وقت بگذورنی اونهاهم خانوادشنمینشون رو خراب نکن

من اصلا شخصیتی ندارم که بینشون رو خراب کنم 

اصلا مشکل وقت گذرونی نیست ها 

وقت بیشتری با من میگذرونن تا با ایشون 

اما ، مثلا در مهمانی ها میفهمم ک راحت تر هستن کنار ایشون بشینن، خیلی از مسائلی ک فکر میکنم فقط من خبر دارم متوجه میشم ک ایشون هم مطلع شده ازشون 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎