2777
2789
عنوان

زرنگ ها کاراگاه ها تشریف فرمایی کنین که نظر شما چیه راجع به این

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 21 پست
دوستم دکترا داره قرار بود با پسره مهاجرت کنه و ازدواج کنن پسره هم ازینا بود که تو جمع ما مثل پروانه ...

وا مگه دهه شصته ؟پسره ب احتمال 99 درصد پیچونده‌ دوستتو . دخترای دسته گل گیر چ ادمایی میوفتن ولی اونایی ک با هزار نفرن میوفتن دست ادمایی ک میمیرن براشون .

وا مگه دهه شصته ؟پسره ب احتمال 99 درصد پیچونده‌ دوستتو . دخترای دسته گل گیر چ ادمایی میوفتن ولی اونا ...

ن جفتشون دهه هفتاد؛ وقتی با هم بودن هم میگف پسره میگه میل جنسیم صفره باز میگفته کم کم دارم میل جنسی پیدا میکنم

رابطه جنسی هم نداشتن باهم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن جفتشون دهه هفتاد؛ وقتی با هم بودن هم میگف پسره میگه میل جنسیم صفره باز میگفته کم کم دارم میل جنسی ...

نمیفهمم پسره رو یا واقعا رفیقتو میخواسته نتونسته درست تصمیم بگیره یا پیچونده

نمیفهمم پسره رو یا واقعا رفیقتو میخواسته نتونسته درست تصمیم بگیره یا پیچونده

اره ما هم سر از کارش در نیاوردیم دوستم حیف بود براش

کات کرده با جدیدهیا مدت زیادی سینگله میخواد امار بده برگردن باهم

دوماهه کات کردن

گمون نمیکنم تو این دوماه رل زده باشه بازم نمیدونم من از پسره خوشم‌ نمیومد خیلی زبون باز بود

دوماهه کات کردنگمون نمیکنم تو این دوماه رل زده باشه بازم نمیدونم من از پسره خوشم‌ نمیومد خیلی زبون ب ...

پسرا همیشه همیییییشه بعد دو سه ماه نهایتا شیش ماه برمیگردن ببینن هنوز طرف میخوادشون یا نه