2777
2789
عنوان

ضریب هوشی نی نی سایتا قد شلغمه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه شده چهارصد یکی اومده میگه خب حقوق کارگر ۷۰۰😂😂😂😂 خوبه دیگه یه وعده همبرگر میتونه بخوره یه وع ...

یکی از همینا تاپیک منو ترکوند میگف ایران گل و بلبله گمشید از کشورم

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
یکی از همینا تاپیک منو ترکوند میگف ایران گل و بلبله گمشید از کشورم

به خدا که ما میخوایم بریم سخته اونم..‌. بمونه همه چی برا خودشون. ببینم به کجا میرسن. یه موتور برق میخرن یه کپسول اکسیژن کارشون راه میفته

یه روز ازخونه مادرشوهرم بیرون اومدنی خواهرشوهرمو ونامزدش جلو در بودن.. ازبیرون اومدن.. دست دادم سلام احوالپرسی.. یهوو دستشو بو کرد گفت وای ببخشید دستم بوی پیتزا میده اخه شام بیرون رفتیم پیتزا خوردیم دستمو نشستم.. اینو گفتم که بگم بعضیا ندیده ان.. میخورن سیر میشن یادشون میاد جار بزنن که ما پول خرج کردیم.. وگرنه چهارصدتومن برای شام بیرون پولی نیست... که بیایم اینجا جاربزنیم.. ندید بدید نباشیم 

به خدا که ما میخوایم بریم سخته اونم..‌. بمونه همه چی برا خودشون. ببینم به کجا میرسن. یه موتور برق می ...

وقتی اون کامنت منو جواب میده

آره همون کشورم😂😂😂

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
بعضیا واقعا ک.. خلنتاپیک زدم راجع به جاریمزنه اومده میگه با چه ولعی از مشکل جاریت میگی! ولع منو چجور ...

اون کاربر دیگه چشم سوم و حس شیشم داشته ولع شمارو از پشت گوشی دیده کاش معرفی کنی دوستان استفاده کنن ازش

یه روز ازخونه مادرشوهرم بیرون اومدنی خواهرشوهرمو ونامزدش جلو در بودن.. ازبیرون اومدن.. دست دادم سلام ...

اون تاپیکو دیدی شما ؟؟ مشخص بود که نمیخاد چیزیو جار بزنه یه بسته همبرگر گرفته تو خونه سرخ کنه میگفت چهارصد شده و داشت مقایسه میکرد با درامدا 

اون تاپیکو دیدی شما ؟؟ مشخص بود که نمیخاد چیزیو جار بزنه یه بسته همبرگر گرفته تو خونه سرخ کنه میگفت ...

نه تاپیک رو ندیدم.. ولی الان کی نمیدونه گرونیه.. همه چی داره ثانیه ای گرون میشه.. همبرگرم همینجا تولید میشه دیگه...گفتن نداره...