2777
2789
۵۰ باقد ۱۷۰ دقیقا قدووزن افراساراچ اوغلو روداری بزن گوگل بروبدنسازی فرم بگیری وزنتو زیادنکن کاش وزنت ...

خدای لاغری خوب نیس دیگه.

نه لباس به ادم میاد

نه خوب دیده میشی

تو جامعه هم تاثیر داره دیگه ادم خوش اندام بشع از لحاط خواستگارم خبه

فقط بدنت سالمه با لاغری😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدای لاغری خوب نیس دیگه.نه لباس به ادم میادنه خوب دیده میشیتو جامعه هم تاثیر داره دیگه ادم خوش اندام ...

خخخ اره دقیقا سالم .. من ک عاشق تیپ بازیگرای ترکی وکره ایی ام لتغرن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چند کیلویی؟

منم خیلی لاغرم اشتها ندارم و هیچ وقت چاق نمیشم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من اینو با اشک نوشتم بعد تو میخندی 😭😂😂

اون قسمتش خنده داره که انتظار داری مادرت برات عصرونه حاضر کنه،😂خب عزیزم خودت درست کن مگه بچه ای الان تو باید برا مامانت درست کنی!!!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خدای لاغری خوب نیس دیگه.نه لباس به ادم میادنه خوب دیده میشیتو جامعه هم تاثیر داره دیگه ادم خوش اندام ...

نه بابا سالمم نیستی آدم همش ناخوش احواله و ضعیف خودمم قبلاً خیلی لاغر بودم الآنم چاق حساب نمیشم ولی بهتر شدم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اون قسمتش خنده داره که انتظار داری مادرت برات عصرونه حاضر کنه،😂خب عزیزم خودت درست کن مگه بچه ای الا ...

منظورم اینه پولشو نمیده‌.ادم بره دو قلم وسیله بخره بزاره خونه هر وقت ضعف کرد بخوره

اتفاقا آدمایی که حرص و جوش می‌خورن بعضی هاشون چاق میشن تا اینکه لاغر بشن...

فرهنگ درستی توی جامعه نیست که فکر میکنن لاغرا افسرده هستن و چاق ها خوشی زده زیر دلشون

بیشتر چاق هایی که دیدم افسرده هستن(همه شون نه)و به خاطر افسردگی چاق شدن بعد یکی یک چاق میبینم میگه کم بخور خوشی زده زیر دلت حواست به اندامت نیست؟:/

بعد یک لاغر می‌بینن بهش برچسب افسرده میچسبونن که فلانی افسرده شده استخوناش زده بیرون کاش یک فکری به حال خودش بکنه!

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

😂آغامن نباید میخندیدم ولی بامزه تعریف کردی

خب عشقم خودت درست کن یا کارپیدا کن که راحت باشی

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
منظورم اینه پولشو نمیده‌.ادم بره دو قلم وسیله بخره بزاره خونه هر وقت ضعف کرد بخوره

خب اگه خونه وسایل کیک و بیسکوییت داری خودت درست کن