2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۷۰قدمه .۵۰وزنمه

بقران ک وزن ایده ال منو داری .. 

قد من ۱۷۰ وزنم الان ۶۷ اصلااااا دوس ندارم بااینکه شکم ندارم ولی ۴ شونه دیده میشیم بااین وزنا الان قرص لاغری میخورم که برسم ۵۵ ۵۰

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بقران ک وزن ایده ال منو داری .. قد من ۱۷۰ وزنم الان ۶۷ اصلااااا دوس ندارم بااینکه شکم ندارم ولی ۴ شو ...

وزنتو زیادددنکنیا من از ۷۰ بزووور کم کردم شدم ۶۷ الان

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره دیگه قدم بلنده .اگه چاق بشم خیلی خوش هیکل میشم ولی بیصاحاب چیکار کنم نمیشه

ن خوش هیکل نمیشی وای خدا 

بقران ک وزن ایده ال منو داری .. قد من ۱۷۰ وزنم الان ۶۷ اصلااااا دوس ندارم بااینکه شکم ندارم ولی ۴ شو ...

لاغری تا یه جایی خوبه 

نه چاق نه لاغر 

بلکه تو پر بودن خوبه

چون لاغری تمام زیبایی هاتو ازت میگیره و هر چقدر هم خوشگل باشی به چشم نمیاد

من اینو با اشک نوشتم بعد تو میخندی 😭😂😂

عشق منی تووواونجا که گفتی تلمبه بزنمم دیگه مردددم ازخنده 😆🤣🤣🤣

لاغری تا یه جایی خوبه نه چاق نه لاغر بلکه تو پر بودن خوبهچون لاغری تمام زیبایی هاتو ازت میگیره و هر ...

۵۰ باقد ۱۷۰ دقیقا قدووزن افراساراچ اوغلو روداری 

بزن گوگل 

بروبدنسازی فرم بگیری وزنتو زیادنکن کاش وزنتومیدادی بمن

لاغری تا یه جایی خوبه نه چاق نه لاغر بلکه تو پر بودن خوبهچون لاغری تمام زیبایی هاتو ازت میگیره و هر ...

حالابخای چاق بشی ام موز  انواع میوه جات  اجیل ماکارونی و سیب زمینی سرخ کرده باسس فراوون  شبا مخصوصا .شیر وکیک