2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 324 پست
💨💨💨بلانسبت لرهای گروه🤭🤭همه تون تو توهمین

خواستم بگم لر واقعی ب. کورد اینحوری نمیگه،هم وطن واقعی این مدلی نیس ولی خب یادماومدهمه روان سالمی ندارن ک

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
خوبه که این فشار خوردنا😂بخدا اینا ازخلاهای درونیه،یکی ازهمینا خودش تو تاپیکش گفته ادم ناارومی هست ، ...

دوباره مثل مور و ملخ ریختین🤭🤭

بابا تاپیک این بنده خدا رو نترکونید. 

نمیدونم چرا تعلیق نمیکنن شماها رو؟؟🤔🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواستم بگم لر واقعی ب. کورد اینحوری نمیگه،هم وطن واقعی این مدلی نیس ولی خب یادماومدهمه روان سالمی ند ...

شلوغش نکن کورد واقعی برو بگرد تا برسی به پیام هم شهریت تا ببینی شماها به بقیه توهین میکنید یا بقیه به شما

بابا همه چی واسه شماهاست اصلا بقیه هم نه لباس دارن نه هویت نه چیزی جمع کنید برید اگه ایران و بقیه اقوامش اینقدر بدن و لیاقت شما رو ندارن.شماها اینقدر به همه حرف زشت و تهمت میزنید هر جا جمع میشید تاپیک میترکه.

خواستم بگم لر واقعی ب. کورد اینحوری نمیگه،هم وطن واقعی این مدلی نیس ولی خب یادماومدهمه روان سالمی ند ...

بنور اصلا محل له لیه ننه عقده فره درگ جیو خوم بکوبه تا جوابدو ندن دی 😂😂😂 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بنور اصلا محل له لیه ننه عقده فره درگ جیو خوم بکوبه تا جوابدو ندن دی 😂😂😂

خوا قەزای ئەو زوانە خۆشەت😘😘😘😘

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
خوا قەزای ئەو زوانە خۆشەت😘😘😘😘

😘😘😍😍 نه بنور اصلا جوابیو نیه تا بچوگه ریو ایه هه خو مشکل درگ عقده درگ لوا ایوشگ وله که کوره😅😎

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••