2777
2789

یه دختر خاله دارم ، هرررررررسری منو میبینه میگه  خاک تو سرت تو دانشگاه رل نزدی ، یکیو پیدا کن ، عشق کن ، مجردی کن ،

خودش تو دوران مجردیش موجود نری نمونده بود باهاش دوست نشده باشه ، حتی خیلییی ببخشید میومد از رابطش باهاشون میگفت ، پارسال ازدواج کرد چه شوهری، آقا،  با فرهنگ،  سر به زیر ، خانواده دار ، همهههههه جوره ازش سرتره ، تو عروسیش کل فامیلا میگفتن چطور شده این پسره اینو گرفته 

بر عکس این یه دختر دیگه ای تو فامیل بابام بود ، چه دختر خانمیییی، خانواده دار ، تحصیلکرده ، با ادب ، خوشگل ، شاعل ، پولدار ، و..... ازدواج کرد با یه پسره بصورت سنتی، یه ماه بعد فهمید پسره زن داره ۲تا بچه هم داره ، تازه معتاد هم بود ، طلاق گرفت ازون، تا جایی که شنیدم از بعد طلاق افسردگی گرفته از کارش استعفا داده و حالش خوب نیس 

یا مثلا ادمایی که همیشه دلسوزی میکنن و محبت میکنن هیچ وقت دیده نمیشن، ولی اونایی که مراعات نمیکنن و میچزونن بقیه روعزیزترن 

انگار دیگه ادمای خوب جایی تو دنیا ندارن ، چرا اینطوری شده دنیا ؟؟؟؟ انگار خداهم اونارو بیشتر دوست داره دیگه 😔

خدای من  😢    کاش منم اینکاره بودم دردم ب دلم بود

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم والا این دوست عوضیت کجا با پپسره اشنا شد😂

دوستم نیس دختر خالمه 

رفته بودن تهران خونه عموش اینا ، این پسره همسایه عموش بوده، اینو میبینه خوشش میاد پیان خواستگاری 

جواب این سوالاتو منم نگرفتم..

مدتهاست دارم تحقیق میکنم که چرا؟؟

اما هیچ دلیل قانع کننده ای نمیبینم

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

همین دیگه باتجربه بوده رفته خوب تجربه کسب کرده بعدم یه پسر سنتی خونگی تور کرده

پس عدالت خدا چی میشه 

خب اوکی اصن خرابا شوهرای خوبی نصیبشون بشه ، ولی چرا دخترای پاک دیگه شوهرای بد نصیبشون میشه

جواب این سوالاتو منم نگرفتم..مدتهاست دارم تحقیق میکنم که چرا؟؟اما هیچ دلیل قانع کننده ای نمیبینم

ادم اصن میمونه چیکار کنه ، نام بد بشیم مثه اونا نمیشه ، بخوایم صادقانه زندگی کنیم بازم نمیشه 

موندیم این وسط

پس عدالت خدا چی میشه خب اوکی اصن خرابا شوهرای خوبی نصیبشون بشه ، ولی چرا دخترای پاک دیگه شوهرای بد ن ...

چون خرابا خوبا رو درو میکنن یمشن نخاله میمونه برای بقیه

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
دوستم نیس دختر خالمه رفته بودن تهران خونه عموش اینا ، این پسره همسایه عموش بوده، اینو میبینه خوشش می ...

اها 

پیشونی

الان منم یه پسرخاله دارم هیچچچ وقت درس نخونده 

حالا داره می‌ره دانشگاه تو امریکا

و من که هم عمرم درس خواندم تا ترکیه هم نمیتونم برم😬