2777
2789
عنوان

روز خوابم شبا بیدارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست

بعدا تاثیر منفی اش رو می بینی چون روی هورمون ها تاثیر میزاره و خدایی نکرده هزار و یه مشکل برات درست میشه ،کم کم خواب شب رو زیاد کن و خواب روز رو کم  ،امشب هر طور شده شده یه ساعت زودتر بخواب 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله خیلی عوارض داره گوشی بزار رو زنگ هر بار یک ساعت زودتر از خواب بیدار بشو کم کم خودش درست میشه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بد نیست افتضاحه 😑اعصاب و روان و سلامت بدنت به فنا میره 

ما هم خانوادگی از سمت مادرم بد خوابیم 

کلی زحمت کشیدم تا خوابم درست بشه 

ی روز اصلا نخواب فردا  شبش بخواب

ساعت بزار هرطور شده صبح دیگه نهایت ۹ پاشو 

سه روز رعایت کنی این ریتمو بدنت عادت میکنه 

تنها زندگی میکنی؟ 

بد نیست افتضاحه 😑اعصاب و روان و سلامت بدنت به فنا میره ما هم خانوادگی از سمت مادرم بد خوابیم کلی زح ...

نمیشه یه روز نخوابه وقتی خیلی خواب به چشماش بیاد خوابش هم میبره باید یک ساعت یک ساعت از خوابش کم کنه زودتر از خواب بلند بشه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

نمیشه یه روز نخوابه وقتی خیلی خواب به چشماش بیاد خوابش هم میبره باید یک ساعت یک ساعت از خوابش کم کنه ...

خب پس ما چطور اینکارو میکنیم؟

با ی بار نخوابیون هیچی نمیشه . ۲۴ ساعت که نیست فقد ۱۲ ساعت خوابش عقب می افته 

اونطوری درست نمیشه اینم مثل ماست خوابش خرابه احتمالا بلغمیم هس 

ببین یعنی من امروز نیم ساعت دیرتر از دیروز بخوابم فردا تا همون ثانیه مث جغد میشم....

خب پس ما چطور اینکارو میکنیم؟با ی بار نخوابیون هیچی نمیشه . ۲۴ ساعت که نیست فقد ۱۲ ساعت خوابش عقب می ...

آره راست میگی 👌 اگه یه روز بتونه دوام بیاره راحت تر درست میشه من گفتم شاید نتونه یا بهش فشار نیاد سردرد بگیره کم کم درستش کنه