2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه رژیمی بود هفت روزه بود جنرال موتورز بود چی بود یه روز کامل سبزیجات میخوردی یه روز کامل شیر و‌موز و … مسخره بود خیلی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بهترین کار دکتر

همشون حرفای تکزازی میژنن رژیم شالم خوری فلان خودم میدونم باید قندو حذف کنم روغن کم کنم برنج کم بخورم میخوام یه راه سریع انتخاب کنم

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

همشون حرفای تکزازی میژنن رژیم شالم خوری فلان خودم میدونم باید قندو حذف کنم روغن کم کنم برنج کم بخورم ...

من الان تحت نظر یه دکتر سه هفته س رژیمم

خدایی راضی ام درسته گشنگی میکشم ولی خیلی راضی ام

رژیم در کنار دارو و چربی سوز

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
یه جا خوندیم 3 روز ترکیب خوردن زرده تخم مرغ خام و دارچین معجره میکنهروز اول خوردیم حالت تهوع و ـــ د ...

اثنو عمرا بتونم امتحان کنم😂ملومه اینو بخوری مریض میشی لاغر میکنی پیگ در نهایت😂

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

خوردن اش زنجبیل و ابغوره.الان اسمشم اومد حالم به هم خورد ولی خوب بود احساس سیری میکردی همش و بیشتر به کم کردن سایز کمک میکرد

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم