2777
2789
عنوان

رابطم همش شده ابراز علاقه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 59 پست
اگه یه رابطه بی هدف باشه اشکالی نداره ولی اگه قصدشون جدیه با این همه ابراز علاقه، باید از همدیگه بدو ...

خیلی صادقه همه چیو راجب زندگیش میدونم ولی خب من حرفم اینه دلم میخواد ی یار اون مثله بگه فلان سال رفتیم مسافرت اینطوری شد همش خودم باید بپرسم فلان داداشت چیشد فلان ابجیت کجاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه پارتنرته به نظرم کات کن. میدونم دوستش داری و... ولی ببین این پسر یک پسر وابسته است یا به اصطلاح عامیانه آویزونه‌، متوجهی؟ اگه در آینده بخوای کات کنی نمیتونی چون یا میخوای مراعات اون رو بکنی یا اون یک کاری میکنه که پشیمون بشی. به قول خودت پرنسسه و به قول خودمون تستسترون نداره! پسر ناامنیه یعنی مطمئن نیست که اگه ابراز علاقه نکنه تو رهاش میکنه یا نه و سر همین از اون ور بوم افتاده، به نظرم رابطهٔ ناموفق داشته و الآن خیلی محتاط شده‌.

درونگراس؟

افسرده اس عاشق اینه بهش توجه کنم عاشق اینه بگم مال توام و کنارتم اونم میگه خیییییبیییلی میگه  رابطمون خیلی خوبه اما من حرفم این بود دلم میخواد مثلا بگه فلان دانشجو تو دانشگاهمون اینطوری کرد یا مثلا عروسی داداشم اینطوری برگزار شد 

خیلی صادقه همه چیو راجب زندگیش میدونم ولی خب من حرفم اینه دلم میخواد ی یار اون مثله بگه فلان سال رفت ...

خب اینجوری فکر کنم خیلی از مردا اینجوری باشن. باید ذره ذره بپرسی! مثلا از مسافرتات بگو و.... .  یه مشاور برید با هم

بنظرم باید به ابراز علاقه اش شک کنی، کسیکه دوستت داره از زندگی شخ۱یش برات میگه، و تورو وارد فضای خصوصیش میکنه.  وقتی ناراحت باشی پای حرفات میشینه. وقتی گوش شنوا نداره بترس... اون تورواصلاجدی نمیگیره. تاریخ انقضا داری براش

خب اینجوری فکر کنم خیلی از مردا اینجوری باشن. باید ذره ذره بپرسی! مثلا از مسافرتات بگو و.... . یه م ...

خیلی بهش گفتم برو مشاوره میدونمم افسرده اس و نیاز داره هزار بار گفتم برو بخدا حتی ب ب نزدیک ترین ادمای زندگیمونم نمیگم میگه میترسم اگه برم فکر کنم دیوونم و حالم بدتر بشه میگم ادما سرما میخورن میرن دکتر الان فکر کن ذهنت سرما خورد و برو دکتر میگه ن

بنظرم باید به ابراز علاقه اش شک کنی، کسیکه دوستت داره از زندگی شخ۱یش برات میگه، و تورو وارد فضای خصو ...

نه نه اینطوری نیس مثلا اگه از ناراحتیم از خانوادم بگم تا صبح هم باشه گوش میده و درد و دل میکنه اما از ناراحتیم ب خودش ک میگم چس میشه بلد نیس معذرت خواهی کنه

خیلی بهش گفتم برو مشاوره میدونمم افسرده اس و نیاز داره هزار بار گفتم برو بخدا حتی ب ب نزدیک ترین ادم ...

الان دیگه همه میرن مشاور. این چه حرفیه فکر کنن دیوونم. اصلا نگه به کسی و پنهانی بره

نه نه اینطوری نیس مثلا اگه از ناراحتیم از خانوادم بگم تا صبح هم باشه گوش میده و درد و دل میکنه اما ا ...

آهانننن

نمیدونم....من باشم به علاقش شک میکنم....یا داره نقشبازی میکنه و برا همین تورو آرد فضای شخصی خودش نکرد..،یا چیزی ازعشق واقعی نمیدونه....دیدگاهش از عشق بچگانه و خامه

آهانننننمیدونم....من باشم به علاقش شک میکنم....یا داره نقشبازی میکنه و برا همین تورو آرد فضای شخصی خ ...

از زندگیش میگه اگه بپرسم سیر تا پیازو هم میگه اما هیج وقت مثلا نگفت ی سال رفتیم مسافرت اینطوری شد یا مثلا ابجیم ی بار این کارو کرد