2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اولویتم خانوادمن زن مث گوه توخیابون ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 51 پست
میگفت پدرمادرم همیشه نیستن باید ازاین موقعیت ها استفاده کنم پیششون باشم ...گفتم فعلا که من مرض گرفتم ...

بگو منم نیومدم تورو از اونا بگیرم ک از موقعیتت استفاده کن به موقش بهشون خوبی کن ولی حدقل میبینی حال من بده یه روز تحمل کن از موقعیتت استفاده نکن بی زحمت فرداش باهم جبرانش میکنیم

چ ادمایی پیدا میشنا 

هرکی تو زندگیش یه بدبختی داره تا دیروز فک میکردم فقط من یه ادم بدبختم و فقط من بیچاره شدم همه خیلی شاد و خوشحالن ولی میبینم ک هرکی ی دردی تو دلشه

نه اصلا زبون ادمیزاد حالیش نیس ولی اینو مطمئنم ک اینجور ادما وقتایی ک تنها میشن ب این حرفا فک میکنن ...

هیچوقت اینجوری نگفته بود

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ادم میگرخه اینا چه جونورهایی هستن خدایی

میدونی واقعا بعضی وقت ها یعنی اکثر اوقات میگم تا زنده ام اصلا ازدواج نکنم ولی از طرفی میبینم بدم نیست آدم ازدواج کنه ولی مشکل اینه پسر نرمال انگار وجود نداره

نه تنها تو فضای مجازی ندیدم کسی شوهرش خوب باشه 

بلکه تو واقعیت هر کسی اطرافمه میبینم ازدواج خوبی نداشته

میدونی با هم زندگی میکنن ولی طرف کلی عیب نداره

نه که معتاد باشه دست بزن داشته باشه ها

ولی عیب زیاد دارن

اطرافیان رو میبینم مردم رو اینجا میبینم

میگم چرا واقعا مرد ها نرمال نیستن

درکل ادم خوبیه؟خودت رابطت با خانواده ی شوهرت چطوریه اونا باهات خوبن؟

نه افتضاح تاپیک قبلمو بخون

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
قربونش دل شکستت برم انشاالله به حق پنچ تن خدا شفات بده

ممنون عزیزم

عزیزم . ایشالاه هم حال جسمیت زودی خوب شه هم حال روحیت .

ممنون عزیزم

نه افتضاح تاپیک قبلمو بخون

خوندم عزیزم انتخابت اشتباه بوده ولی به نظرم هرچقدم شوهرت خسیسه تو نباید کم بزاری ببین این مردا عاشق زنایی میشن ک قرتی ان و همش اینور اونورن و مدام درحال ناخون کاشتن و مو رنگ کردنن و به شوهراشون خیانت میکنن

نمیگم خیانت کن ولی به خودت برس یکم خودتو دست بالا بگیر شوهرتم چیزی گف بی احترامی نکن ولی خیلی منطقی جوابشو بده جواب مادر شوهراتم با سیاست بده ماه ب ماه روز ب روز یا هفته ب هفته از شوهرت پول بگیر بزار حساب کار دستش بیاد

بگو منم نیومدم تورو از اونا بگیرم ک از موقعیتت استفاده کن به موقش بهشون خوبی کن ولی حدقل میبینی حال ...

من دیگه بریدم ...همش به زندگی بعداز طلاق فکر میکنم

خوندم عزیزم انتخابت اشتباه بوده ولی به نظرم هرچقدم شوهرت خسیسه تو نباید کم بزاری ببین این مردا عاشق ...

وقتی پول نمیده چجوری به خودم برسم ...ازناخن کاشتن و ...هم متنفره .حتی واسه وسایل واجب هم باید یه هفته گریه کنیم تابخره ...ننه ارایشگاهی میرم ونه لباسی  لوازم ارایشی هیچی نمیخره