2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اولویتم خانوادمن زن مث گوه توخیابون ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 51 پست
متاسفانه چون یلدا نرفتی حالا حالا ها پرش میکنن میندازن ب جونت کاش میرفتی هر طور شده مردا همین ...

عزیزم من درگیر سرطان سینه هستم وحالم واقعا خوب نیس

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بشین باهاش حرف بزن بگو پدرت ته تهش ۱۰۰ سال عمر میکنه 

مادرتم همینطور 

بچه هامونم ازدواج میکنن میرن

خاهر و برادرامونم ک ازدواج کردن

تهش منو توییم ک برای هم میمونیم اون زنایی ک کف خیابون ریختن یا خانوادت

صدرصد خانواده مهمن تو این که شکی نیست ولی کرد وقتی زن میگیره باید اینو بپذیره که زن مثل گل ظریفه و احساس داره زن میشکنه ب قول خودش گوه ک نیس هرچی میخای بارش کنی عین خیالتم نباشه

تو چی گفتی بعدش😐میگفتی برو تو خیابون از اونا بردار بخور سیر شی

هیچی جمع کردم خواستم برم خونه بابام .مادرش نذاشت گفت من بچه های تورو بزرگ نمیکنم به من چه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بشین باهاش حرف بزن بگو پدرت ته تهش ۱۰۰ سال عمر میکنه مادرتم همینطور بچه هامونم ازدواج میکنن میرنخاهر ...

میگفت پدرمادرم همیشه نیستن باید ازاین موقعیت ها استفاده کنم پیششون باشم ...گفتم فعلا که من مرض گرفتم دارم میمیرم.گفتم تو برو خب من تنها باشم عیبی نداره برو پیش اونا نرفت

حتما خیلی دلت شکسته

بدجور..........

به نظرت کسی که این حرف هارو میزنه زبون آدمیزاد حالیشه ؟

نه اصلا زبون ادمیزاد حالیش نیس ولی اینو مطمئنم ک اینجور ادما وقتایی ک تنها میشن ب این حرفا فک میکنن به نظرم همینکه تو تنهایی خودش فقط به این موضوع فک کنه کافیه 

ابنطوری دفه بعدیم وقتی همچین غلطی بکنه باز تو تنهاییش یاد حرف زنش میوفته و پشیمون میشه