2777
2789
عنوان

واااییی نهههه اینهمه درس خوندممم

244 بازدید | 28 پست

واییی از چهارشنبه ساعت ۱دارم همششش تاریخ میخونم،تازه تموم شد الان

اومدم نمونه سوال حل کنممم،هیچییییی یادم نیستتت،ینی هیچییییی

مستمرم ۱۳بهم داد،امتحاناش خیلییی سخته،خیلییی بد نمره میدهههه 

حالا من چه  غلطییی کنمممم

ژرویغمیغم ثخبعمغبوژغمثغم🥲😭😭😂

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

چندمی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم نمونه سوال بیشتر حل کن 

بعدش دوباره برو مرور کن 

تجربی یا انسانی؟

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

وایی میترسممث سگ از دبیره میترسیم هممون،همه دانش اموزا،ختی کادر مدرسه هم ازش میترسننن

ی معلم تاریخ داشتیم مشتیییی😑😂تمام سوالارو میداد یادش بخیر

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دهم

منم دهم انسانی هستم

افت تحصیلی بدی داشتم 😪

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من یه هفته ی تمام نشستم فارسی خوندم امروز امتخان استانی دادم گند خورد به همه چی یعنی از بس که سخت بود لعنت به همشون ۴۸ تا سوال بود

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ی معلم تاریخ داشتیم مشتیییی😑😂تمام سوالارو میداد یادش بخیر

منم به همچین دبیری نیاز دارموممم

دبیر خودم قیافش که یادم میاد میخام بمبرم از ترس...از اسمشم میترسم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...