2777
2789
عنوان

کراتین 💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️

70 بازدید | 13 پست

خیلی مراقبت میخواد ؟ میخوام کراتین کنم اما نمیدونم دقیقا بعدش چیکارا باید بکنم ؟ هربار میرم حموم باید اتو و سشوار بکشم ؟   ریزش چی   نداره ؟ اگر کراتین کردین بگید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پارسال کراتین کردم موهام ریزش گرفت😐😂

اکثرشون از ریشه میزارن یکم فاصله بدن این نمیشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
کراتین نکردم ولی سومین ساله که می‌خوام احیا و صافی انجام بدم ریزش نداشتم اصلا بعد از حموم هم باید حت ...

احیا و صافی   اسم خدماتشه؟ نشنیدم فرقش چیه با کراتین ؟

ماسک داخل حمام و بعد حمام میخوادموهاتم وقتی نصف آبش کرفته شد روغن آرگان باید بزنی و خشک کنی با سشوار ...

حالا روغن ارگان خوب از کجا بگیرم   تقلبی ش زیاده