2777
2789
عنوان

شوهرم تیگو هشت پرو خریده ولی چه فایده

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 51 پست
اره نزدیک ۳ هست قسطی بیشتر هم میشه فقط می‌خوام خفه آش کنم

اسمی از طلاق نیار ...بگو الان که طلا گرون شده فکرشو میکنم هیچ جوره نمی‌تونیم اون همه طلا رو که برا ماشین قبلی دادیم جایکزین کنیم حداقل به همون اندازه ماشین بنامم کن که منم دلم خوش باشه...اصلا اسمی از خیانت و جدایی نیار جلوش

چجوری روش کار کنه ؟ کسی که خیانت کرده ذاتش خرابه ایشون باید چکار کنه ؟ تنها چیزی که میتونه کنترلش کن ...

بخدا نمی‌دونم اینم مرد خوبی بود خانواده خوب تقریبا زندگی نرمالی داشتیم 

یه دفعه اینجوری شد 

این زنه مطلقه بود نمیدونی چطوری با شوهرم حرف میزد قربونش میرفت این ابله هم چی بگم زندگیمون رو داغون کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا تعارف نکن بگو بزنه به اسمت ولی نه با دعوا 

خانما تا جای ممکن سرمایه داشته باشین نه به خاطر خودتون فقط

به خاطر بچه‌ها تون حداقل

الان اکثریت مردا خیانت میکنن و متاسفانه خانما هم به همدیگه رحم نمیکنن، مردی که راحت خیانت می‌کنه ممکنه عقدم بکنه نگین بدون اجازه نمیشه که میشه 

اگه شوهر شما مخفیانه خیانت کنه و احیانا عقد کنه و بعد بمیره، به علاوه مهریه ارث خانم جدید بدون بچه یک چهارم میشه مهریه هم بگیره دیگه شما و بچه دست خالی میمونین اینو خودم دیدم پس نگین غیر ممکنه 

حتما هرچی میخرن بگین حداقل به نام بچه‌ها بزنه

اسمی از طلاق نیار ...بگو الان که طلا گرون شده فکرشو میکنم هیچ جوره نمی‌تونیم اون همه طلا رو که برا م ...

یعنی اگه نصف هم زد قبول کنم ؟ فقط میشه پول خودم 

بخدا نمی‌دونم اینم مرد خوبی بود خانواده خوب تقریبا زندگی نرمالی داشتیم یه دفعه اینجوری شد این زنه مط ...

عین شوهر من 

زنه با التماس اومد مخشو زد(خودم می‌دونم همسرم بیشتر مقصره) 

شوهر منم اهل این چیزا نبود سالهای سال بهترین مرد دنیا بود 

ولی یهو به خودم اومدم دیدم میگه طلاق

و بعدش رفت و بعد پشیمونیش تازه فهمیدم حتی یه عقد غیر محضری هم کردن یعنی خداروشکر ثبت نشده

اصلا تعارف نکن بگو بزنه به اسمت ولی نه با دعوا خانما تا جای ممکن سرمایه داشته باشین نه به خاطر خودتو ...

مرده شور مردان خائن رو ببره😤

Tunnel Vision                                                                  

عین شوهر من زنه با التماس اومد مخشو زد(خودم می‌دونم همسرم بیشتر مقصره) شوهر منم اهل این چیزا نبود سا ...

عزیزم حالا پیش هم هستین ؟؟ یا طلاق گرفتید ؟ 

در چه حد خیانت جنسی یا چت و اینا

بخدا نمی‌دونم بیرون رفته بودن تو گوشیش دیدم زن رو می بوسه

آتیش گرفتم

هرچی بهش گفتم باهاش بودی ؟ بخاطر بچه ها راستش رو بگو بریم آزمایش گفت نه نبودم 

عزیزم حالا پیش هم هستین ؟؟ یا طلاق گرفتید ؟

نه طلاق واسه وقتی خوبه که واقعا راهی نباشه، همسرتون پشیمون نباشه و ادامه بده و خودتون نتونین کنار بیاین و بچه هم نباشه

من شوهرم خودش به شدت پشیمونه

الآنم اون طرف از خداشه شوهرم یه بار جوابشو بده ولی نمی‌ده 

عاشق بچه‌ها مونه و بهترین پدر دنیاست و میتونم بگم منم خیلی دوست داره , روحیه و رفتار بچه‌ها م صد در صد بهتر شده و

هر کاری حاضره انجام بده که هم من اعتماد کنم بهش هم گذشته رو جبران کنه، خب نو این شرایط به نظر شما ادامه دادن بهتره یا طلاق ؟