2777
2789
عنوان

شوهرم تیگو هشت پرو خریده ولی چه فایده

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 51 پست
اهاننننن خیانتو حواسم نبودددنمی‌دونم راستش 😅بگو حداقل نصف ماشینو بزن یا اندازه دویست تومن طلا بخر ب ...

۲۰۰ خریده مثلا از دلم در بیاره ولی چه فایده می‌خوام نخره  ولی پول ماشین ۳ میلیارد تقریبا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی مشترکهچ فرقی داره ب اسم کی باشه

اگر فرق نداره چرا به اسم خانم نباشه ؟ 

میگه پول ماشین قبلی هم خود خانم داده طلاهایی که با پول خانم خریده شده هم آقا فروخته ، خیانت هم کرده ! خب منطقی اینه به اسم خانم بشه 

اهاننننن خیانتو حواسم نبودددنمی‌دونم راستش 😅بگو حداقل نصف ماشینو بزن یا اندازه دویست تومن طلا بخر ب ...

میدونی اصلا قیمت ماشین چنده ؟ 

نصف ماشین رو بزن با ۲۰۰ تومن طلا بخر ؟ 

خب عزیزم نظر نده حتما که نباید ی چیزی بگی 

زدن ماشین چ دردی ازت دوا میکنه بیشتر رو شوهرت کار کن ک دیگه نره خیانت نکنه چ فرقی میکنه ب نام کی باش ...

چجوری روش کار کنه ؟ کسی که خیانت کرده ذاتش خرابه ایشون باید چکار کنه ؟ 

تنها چیزی که میتونه کنترلش کنه همینه که ترس داشته باشه و هرچی داره به اسم خانم باشه

زدن ماشین چ دردی ازت دوا میکنه بیشتر رو شوهرت کار کن ک دیگه نره خیانت نکنه چ فرقی میکنه ب نام کی باش ...

اخه قدیم برام مهم نبود خودم خونه دارم ماشین  بهش دادم گفتم بهش فشار نیاد این جواب خوبیمه؟؟

چکارش کنم؟ اصلا ازش بعید بود زندگی ما رو بیشتریا آرزوشون بود بخدا 

شما بگو چکار کنم؟ 

فقط میگه به روم نیار تمومش کن ولی گلی که برای زن خریده بود روش نوشته بود تقدیم با عشق یادم نمیره 

مگه این خانم مقصر بوده که شوهرش خیانت کرده؟ که میگی کاری بکن که خیانت نکنه.

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

وآسه داشتن پشتوانه مالی اگه خدای نکرده جدا شدن

پشتوانه هم نمیخوام فقط میخوام همه چی تو دستش نباشه 

عمرم رفته اعصابم رفته قلبم شکسته پول به چه دردی میخوره