2777
2789

عقدم 

امسال شوهرم رفت جلو چشم من برا مامانش چیزی خرید برا من نه ،به شوخی گفتم گفت وضعم خوب نیست و فلان ،ولی خانوما من با یه شاخه گل به قدری خوشحال میشدم که خدا میدونه اما شوهرم همون یه شاخه هم نخرید برام 

دعوا کردم باهاش که از مامانت میپرسی برات چی بخرم به من‌که میرسی خودتو میزنی به اون راه 

میخوام امروز به شوهرم زنگ بزنم بیاد دنبالم 

بهش میگم ببره جلو گل فروشی یه باکس گل با پول خودم میخرم بهش میگم هدیه روز زن برا خودم گرفتم 

روز مرد هم که رسید برم برا بابام وسایل بخرم به شوهرمم بگم ببخشید پول ندارم امسالو بیخیال شو

از طرفی دلم نمیاد برا شوهرم هیچ کاری نکنم خودم سوپرایز کردن بقیه رو دوس دارم اما از طرفی دلمم خیلی شکسته

خیلی خودتو خار میکنی واسه همین شوهرت برات ارزش قاعل نیست

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

منم ۴ ساله ازدواج کردم شوهرم برای مادرش کیک و اینا خرید و بمن گفت تو مادر نیستی‌ک‌امروز روز مادره

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گزینه یک رو به نطرم انجام نده چون فک میکنی خیلی تو کفشی و برات مهم بوده اما گزینه دو رو صد درصد انجام بده حتما برا بابات کادو بخر یجوری که بفهمه کاملا مستقیم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

شوهر منم برا من نخرید برا مادر خودش خرید . برا من و مامانم گل گرفت . 

من برام مهم نیست میگم طول سال برا من خرج کرده برا مادرش فقط همین یک روز در ساله . نمی دونم شایدم چون الان تازه زایمان کردم حواسم به نوزاده برام مهم نیست . 

نگین که برای مادرش النگوی طلااا خزیده واسه شما هیچی !!بعدا وقتی ایشون آنقدر وقیح هست شما چرا کادو می ...

کادو نمیخرم میخوام امروز برم جلوچشمش واس خودم گل بخرم

دعوا حسابی و بگو باید گل و لباس بخری یا گل و طلا 

اینجوری شاید یکبار دعواتون بشه ولی تا اخر عمر چشمش میترسه و کادو رو به موقع میخره 

هرکسی نمیپسنده ریپ نزنه 

مردا نفهمن باید به زور بفهمونیشون