2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با مادرشوهرم قهرم امسال شوهرم واسه من کیک و کادو و یه جعبه شیرینی خرید.

واسه مادرش هیچی بهش گفتم این شیرینی هارو ببر واسه مادرت گفت نمیخواد هرچه گفتم نبرد.ولی من از این کار خوشحال نیستم بلکه ناراحتم.هرسال هردومون واسه مادرش کیک کادو می‌بردیم امسال شوهرم تنها نخواست بره اونجا دلش شکسته بود

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
منم ۴ ساله ازدواج کردم شوهرم برای مادرش کیک و اینا خرید و بمن گفت تو مادر نیستی‌ک‌امروز روز مادره

عوضیا وقتی رابطه میخوان عین سگ میوفتن دنبال ادم اونموقع زن و تاج سریم

مناسبت ها که میشه بهونه میارن 

تو که اینقدر به ننت اهمیت میدی زنتو درحد یه شاخه گل پلاسیده هم نمیدونی توقعی که شبا از زنت داری از ننت داشته باش والاا

حالا من یچی بگم😁

چند روز قبل روز مرد مثلا عکس چندتا پیراهن مردونه رو برای نامزدت بفرست بگو یکیشو طبق سلیقه خودت انتخاب کن و خیلی ذوق و شوق نشون بده بعد ک انتخاب کرد بگو وووای منم همینو انتخاب کردم ک برای بابام بخرم😅

بنظرم باکس گل رو هم اجرا کن ولی ن به مناسبت روز زن چون فکرمیکنه هنوز تو فکرشی،بگو امروز تصمیم گرفتم خودمو خوشحال کنم و این گلا تقدیم خوشگلترین دختر دنیا😅

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
نرو خودت برا خودت گل بخر روز مرد جلو چشمش برا بابات بخر برا اون بگو پول ندارم اینجور مردا باید دستت ...

میخوام همینکارو کنم خیلیا گفتن گل خریدن برا خودت اشتباهه فقط منتظر روز پدرم 

وای منم دقیقا حالت شما داشتم البته برای مادرش نگرفت تازه عروس ب

هستیم اولین سال ازدواجمون دعوت بودیم دیدم همه پول دادن یا کادو ب زنشون یکی تو جمع کیک گرفتو حتی پدرشوهرم پول زد برا مادرشوهرم من خیلی عصبی شدم و ناراحت اخه تازه حقوقشم گرفته بود مسدونست احتمال بارداریم هست بعد اون تست دادم باردار بودم الان دارم با خرجای دکتر و فلان پارش میکنم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

نظر من برعكس دوستانه😂 گزينه يك رو انجام بده دو رو انجام نده و تلافي نكن بذار خودش درون خودش خجالت بكشه 

لازم به ذكر است خودم هم امسال كادويي به علت شرايط مالي دريافت ننمودم😬 

ولي من عقلي ندارم شايد اشتباه ميكنم