ترنم2024 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4010 عنوان چرا این مدلی شد ریاضی نهم 316 بازدید | 45 پست دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است) 1403/10/06 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاری_پولدار عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1983 منطقیه دیگه اون معکوسه و توانش منفی اونم معکوس اونه و توانش مثبت طبیعیه برابر باشن عین اینه که این دو جمله یه معنی و میدن من میخوام بیام = من نمیخوام نیام لاااایک نکنننن😤
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 5874 چون هر عددی به توان یک عدد منفی معکوس میشه به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 10200 باهاش صحبت میکنم میگم اگه اینجوری بخوای بپوشی فلان مشکل پیش میاد اونم قبول میکنه لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
ترنم2024 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4010 باهاش صحبت میکنم میگم اگه اینجوری بخوای بپوشی فلان مشکل پیش میاد اونم قبول میکنه اگه قبول نکرد ؟من صحبتم اینه شما که به نظر منطقی میای و مذهبی هستی میتونی با این موضوع کنار بیای و به عقایدش احترام بذاری یا عقاید خودتو بهش تحمیل میکنی یا حتی اگه فرزند دختری داشتی و عقایدش یا تو متفاوت بود چی دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 10200 اگه قبول نکرد ؟من صحبتم اینه شما که به نظر منطقی میای و مذهبی هستی میتونی با این موضوع کنار بیای و ب ... عقائد زن و دخترم دقیقا یکیه با من اصلا به زور چادر و اینا ندارن خودشون میخوان دخترم امسال میخواد روزه بگیره خودش گفت درصورتی که هنوز به سن تکلیف نرسیده لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
ترنم2024 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4010 عقائد زن و دخترم دقیقا یکیه با من اصلا به زور چادر و اینا ندارن خودشون میخوان دخترم امسال میخواد روز ... بله درستهولی کلا میخوام بدونم شما عقاید خودتو تحمیل میکنی یا به عقاید اونها احترام میذاری؟ حتی اگه مثل شما نباشهمیدونم که مثل هم فکر میکنید ولی میخام فک کنید بر عکسهالان من یک رمان هم هست که میخونم مرده با اینکه مذهبی بودن عاشق دختره شد و نتونست متقاعد کنه ولی باهم ازدواج کردن و چیزی بهش نمیگه دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 10200 بله درستهولی کلا میخوام بدونم شما عقاید خودتو تحمیل میکنی یا به عقاید اونها احترام میذاری؟ حتی اگه م ... نه تحمیل نمیکنم عقاید باید با عقل جور دریاید لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
ترنم2024 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4010 نه تحمیل نمیکنم عقاید باید با عقل جور دریاید درستش تحمیل نکردن هست مادرم چادر به سر داره خواهرم مانتو قد متوسط میپوشه و من تیشرت و کراپ کت کوتاه این یعنی احترام به عقاید دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 10200 درستش تحمیل نکردن هست مادرم چادر به سر داره خواهرم مانتو قد متوسط میپوشه و من تیشرت و کراپ کت کوتاه ... خب خوبه که گیر بهت نمیدن خیلی ها میگن مادرمون گیر میدن بهمون لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
ترنم2024 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4010 خب خوبه که گیر بهت نمیدن خیلی ها میگن مادرمون گیر میدن بهمون نه که بحث نداشته باشیم نه ولی مادرم میدونه که من نسل امروز هستم و اصلا لباس بلند و چادر بهم نمیاد سعی میکنه شال را روی سرم نگه داره که اونم با ننداختن یکی عمدتا و روی گردن هست دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 10200 نه که بحث نداشته باشیم نه ولی مادرم میدونه که من نسل امروز هستم و اصلا لباس بلند و چادر بهم نمیاد سع ... بحث حجاب اینجا جاش نیست یه بحث دیگه دینی بگو خیلی چیزا میخوام بگم ولی نمیتونم بگم دیدی گه یارو چقد گیر داد بهم؟؟؟ بحث حجاب بگم 100 نفر میان وسط لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 10200 موردی نداره چون مسائلی که میگم کلا در همین مورد ها هست و الانم کسی نیس که گیر بده بگو هرچی میخوای بگ ... این نشنیدم این مباحث اینجا جاش نیست تعلیقی داره چون شبهه افکنی محسوب میشه لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
ترنم2024 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 4010 این نشنیدم این مباحث اینجا جاش نیست تعلیقی داره چون شبهه افکنی محسوب میشه آها ولی مبحثی که کامل میشه باز کرد همون حجابه برای همین گفتم دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 10200 واقعا اگه شبهه ای داری تا در پلتفرم دیگری پاسخ بدم لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود