2777
2789

سلام

یا تیشرت و شلوار مام یا بگ میپوشه با کلاه

یا زمستونا دورس میپوشه با مام و بگ

پرسینگ داره ولی از نظر اخلاقی سر و سنگینه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظری ندارم 

در جایگاهی نیستم کسی رو قضاوت کنم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

مردم ظاهر رو میبینن ، کسی از دل کسی خبر نداره

عزیزم الان همه اینطورین 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
زیاد خوشتیپ نیست به نظرم

چرا؟

نظری ندارم در جایگاهی نیستم کسی رو قضاوت کنم

👏👏👏👏👏

عکس بزار الان همه که اینجوری ان 😐

نمیتونم عزیزم

پوشش خودشه ب من ربطی نداره ولی درصورتی ک خیلی نامتعارف نباشه

اگه جوری باشه که باب میل شما نباشه شما چکار میکنید؟

خودم ثبات ظاهری ندارم پس نظر نمیدم😂

ولی می‌خوام یچیزی بگم من ۳۰۰ دادم پول کلاه چون دوس داشتم و وقتی میپوشیدم ! بعدا بهم گفتن مگه پسری کلاه میزاری ؟ مگه الی مگه بلی همه یجوری نگام میکردم حتی مامانمم می‌گفت توروخدا جلو اینا کلاه نزار !!! 

بعدشم ک چادر پوشیدم گفتن ی روز با کلاهی ی روز شال ی روز چادر مامانمم رفیقم می‌گفت این همون بی حجابس؟؟؟؟ 

فقط بخاطر ی کلاه مشکی ک دیگه هیچ وقت نپوشیدم 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃