2777
2789
عنوان

نظرتون راجب کسی که اینطوری میره بیرون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست
دنبال شر میگردیا😂هرچی دلت میخواد بپوش به کاربرای این سایت چه که بخوایم نظر بدیم

چیزی نگفتم که بخوام شر به پا کنم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

آخه از رو پوشش که نباید نظری داشته باشیم 

پوشش خیلیا این مدلیه دیگه بدم نیست 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه نه اکثرا . بازم فرقی نمیکنه . ولی سردش نمیشه آیا 🤔

خیر چون کاپشن میپوشه کلاه هم سرشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اگه جوری باشه که باب میل شما نباشه شما چکار میکنید؟

کار خاصی نمیکنم. بازم ب خودش مربوطه ولی ته دلم دوس دارم بهش بگم مثلا یکم مرتب تر بپوش همین ‌ 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

نظرتون راجب کسی ک مانتو تا بالای زانو میپوشه و شلوار نخی یا مازراتیو ارایش نمیکنه اما پوستش خوبه و چ ...

هر خانومی با هر تیپ و استایل محترمه

نظرتون راجب کسی ک مانتو تا بالای زانو میپوشه و شلوار نخی یا مازراتیو ارایش نمیکنه اما پوستش خوبه و چ ...

الان جدی میپرسین این نظراتو 😅

خب چ اشکالی داره همه چی ک اوکیه