2777
2789
عنوان

میخام خوددکشی کنم قلبم تیر میکشه

158 بازدید | 27 پست

حالم خیلی بده ۷ سال باهاش بودم هرشب گریه زاری قلب درد کشیدم پریشب بحثمون شد ۲ بار زد تو گوشم موهاما کشید بلاکش کردم از پریشب تاحالا

قرص خواب خوردم که بخوابم اصلا نفهمم چی داره بهم میگذره امشبم که پنجشنبس با رفیقاش میشینن دور هم تو باغ دوستش احتمالا دخترم هست من نابود میشم

بهش گفتم‌افسردگی دارم نکن بام همچین ولی همش فحشم میداد این اخری تا عصابش خورد میشد حتی خونوادم

دیگه بریدم😭😭 نمیخام این زندگیو😭 قرص خواب خوردم نفهمم هیچی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا واسه ما که شوهره، الان همینکار را کرد، هر فحشی بود به خانوادم زد... بدون دلیل بیشعور

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

عزیزم خودت خودتو دوس نداری توقع داری اون دوستت داشته  باشه؟ همون کتکو ننه بابامون بزنه مرده زنده نمیذاشتیم براشون . دهنشو سرویس میکردی میدیدی چجوری منتتو میکشه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
عزیزم خودت خودتو دوس نداری توقع داری اون دوستت داشته باشه؟ همون کتکو ننه بابامون بزنه مرده زنده نمی ...

بلاکش کردم 

دارم نسخیشو میکشم هی فکرای بد میکنم 

میگم نکنه برن باغ رفیقش دختر بیارن واسش 

۷ سال کم نیست عادت کردم بهش

دخترا چرا انقد خودتونو بی ارزش کردین تا یه بی همه چیزی بهتون دست بلند کنه?؟؟؟؟چراااااا؟؟؟چرا قدر خود ...

دوسش داشتم اونم خیلی دوسم داره ولی عصبانی شد گفت رو مخمی 

منم بلاکش کردم از پریشب تالا ولی نمیدونم چجوری تحمل کنم

خوبت کرده هفت سال با یکی باشی بعد بزنه تو گوشت بعد دوسش داشته باشی خیلی مسخره ای

۷ سال هروز هرشب پیام میدادیم هرشب باهم بودیم تو بودی وابسته نمیشدی؟ ۷ سال کم نیست بخدا 

بلاکش کردم دارم نسخیشو میکشم هی فکرای بد میکنم میگم نکنه برن باغ رفیقش دختر بیارن واسش ۷ سال کم نیست ...

کار خوبی کردی . وایسا تا نبودنتو بفهمه مرتیکه ی بیشعور. میگذره میفهمی چه زخمایی بهت زده سعی کن فراموشش کنی

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡