2777
2789
عنوان

اکسی که میخواد دوست معمولی باشه

74 بازدید | 12 پست

تا حالا پیش اومده اکستون هر از گاهی پیداش شه و فاز دوست معمولی برداره شما بهش بگید نه و بهم دیگه پیام نده بازم پیام بده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلاک کن. هر وقت حوصلش سر میره و کسی نیست باهاش بحرفه میاد سراغت

نمیخوام تو لیستم باشه حتی 

امروز دیدمش اومد حرف زدن منم قهوه ایش کردم گفتم دوست وسر دارم بهم پیام نده ! اتفاقأ گفت من و بلاک نکردی گفتم نمیخوام حتی تو ایستم باشی 

گفت میتونم مناسبتارو بهت تیرسک بگم منم گفتم چته تو اصن یهو با خنده گفت روانی و رفت من حتی ازش خداحافظی هم نکردم نگاشم نکردم مردک خودشیفته ی عوضی رو جلوی دوستاش سکه ی یه پول شد

کسی که دنبال آبنمک باشه و شخصیت نداشته باشه چرا غیرممکن باشه

میگم نباید باش دوستی کرد که ابنمک نزاره

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
میگم نباید باش دوستی کرد که ابنمک نزاره

من هیچوقت باهاش بعدش دوستی نکردم امروزم خودش اومد سمتم شروع کرد  عادی رفتار کردن و حرف زدن عادی منم کلی بهش تیکه انداختم و گفتم دوستی باهات ندارم حرصی شد قک کرد مثل قبلنا دوسش دارم ولی کور خونده دیگه