2777
2789
عنوان

قلب جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 157 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرید؟من به دکترم گفتم آزمایش برای سقط بنویسد که ببینم مشکل چیه قبول نکرد گف ...

سلام عزیزم من اصفهان دکترم فتوحی هست از منم قبول نمیکردمیگفت ول کن شایددیگه تکرارنشه امابه نصیحت دوستم ک بعد۲تاسقط رفته بودومشکلش روفهمیده بودرفتم.دکتر ایمنی هم بهزاد شاکریان هست

چندوقت بعد باردار شدین

من چون کورتاژ شدم گفتن باید حداقل تا ۶ ماه باردار نشم منم تا ۶ یا ۷ ماه جلوگیری داشتم بعدم که باردار شدم امپول زیرجلدی میزدم هر روز تا موقع زایمانم میزدم امپولارو و خداروشکر بچم بدنیا اومد الان ۱سال و خورده هستش

انشالله شمام زود باردار میشی گلم 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

نه اصلااا هیچ علائمی ندارم شوهرمم میگه دوباره بریم سونو ولی خودم میگم به فایدس

بنظرم حتما حتما دوباره سونو برو

ان‌شاءالله تشخیص قبلی اشتباه بوده باشه. آخه خیلی اشتباه پیش میاد داخل سونوها

اما اگه خدای نکرده باید سقط بشه، حتی الامکان کورتاژ نکن

کورتاژ برا رحم خوب نیست

شما پبگیری کردین؟مشکل چی بود؟باردار شدین باز

عزمزمه ۷ماهه زیر نظر  فلوشیپ هستم مشکلی نداشتم منم تاالان نفهمیدم دقیق علت سقطم چی بوده دکتر گفت طبیعیه نمیدونم چرا جواب درستی نمیده نه باردار نشدم ۷ماهم همش اقدامم 

من چون کورتاژ شدم گفتن باید حداقل تا ۶ ماه باردار نشم منم تا ۶ یا ۷ ماه جلوگیری داشتم بعدم که باردار ...

خداروشکر ممنون عزیزم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
عزمزمه ۷ماهه زیر نظر فلوشیپ هستم مشکلی نداشتم منم تاالان نفهمیدم دقیق علت سقطم چی بوده دکتر گفت طبی ...

هیچکس نمیفهمه ایشالا زودتر باردار میشین

بیا نجنگیده نبازیم...✌
بنظرم حتما حتما دوباره سونو بروان‌شاءالله تشخیص قبلی اشتباه بوده باشه. آخه خیلی اشتباه پیش میاد داخل ...

دیروز عصر رفتم دوباره همونو‌گفتن😭

بیا نجنگیده نبازیم...✌