2777
2789
والا ما هم چند ساله میخاییم خونه بخریم با این شرایط مملکت به دلمون حسرت میشه خونه دار شدن

خونه که چیزیه که هرکی داشت از همون قدیم داشت 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
خانوما کسی میدونه ۵۰ یا ۶۰ گرم طلا الان چقدر میشه یعنی واقعا شده پنج

سیصد ویازده میلیون وششصد وچهل هزار

۳۱۱۶۴۰۰۰۰

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد چند روز پیش یکیشون گفته بود قیمت طلا طبیعیه که بره بالا نمیشه که جلوشو بگیریم عوضش بهتون وام نمی ...

پس پروفت چی میگه خواهر🥴

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
ممنون عزیزم زحمت دادم شرمنده

خواهش میکنم خواهرم رحمتید

پس پروفت چی میگه خواهر🥴

والا شرایط الان به خاطر پروف من نیس به خاطر انتحاب مردمه

قبلا هم گفتم یه هفته تعلیق شدم تازه دیروز از تعلیق اومدم بیرون ولی بازم میگم

تو دوران رئیس‌جمهور قبلی دلار تو سه سال ۳۵ هزار تومن گرون شد الان تو شش ماه دولت جدید رکورد شکسته قیمت رو ۲۲ هزار برده بالا😐😒

بعد چند روز پیش یکیشون گفته بود قیمت طلا طبیعیه که بره بالا نمیشه که جلوشو بگیریم عوضش بهتون وام نمی ...

خب راست گفته طبیعی هست تورم داریم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بعد شما هنوز به پروفایلتون ایمان دارید؟؟!! واقعا خنده دار و عجیبه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
والا شرایط الان به خاطر پروف من نیس به خاطر انتحاب مردمهقبلا هم گفتم یه هفته تعلیق شدم تازه دیروز از ...

اون که بله...

ولی همی پزشکیان از خودشون ومورد تایید خودشون مگه نیست؟؟

ضمنا گرونی چند ساله هست از سال ۹۵دیگه اقتصاد مملکت از بین رفت وریدمان شد

من چقدر خر بازی در اوردم 

حدود ۶ماه پیش شوهرم سیصد تومن داد بهم گفت ماله خودت هرکاری خاسی بکن من هی پرسیدم چکار کنم درست ج نداد فقط ی بار گفت بنظرم طلا بخر ک من گوش ندادم رفتم گذاشتم تو بانک ازش سود گرفتم. گفتم با سودش میرم طلا میخرم ک اونم نشد

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑