2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 17540 بازدید | 219 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختره منظورته؟؟ اسم دختره ذخیره س پروفایلشم مشخصه ک چرا متوجه حرفم نمیشین اگ ذخیره نبود ک شماره بود ...

شما مشخصه ب جز مخاطبات با کسی چتی نداری

من اگه تو فضای مجازی هر اسمی بزارم و پروفایل بزارم اگه ب شما پیام بدم همون اسمی ک گذاشتم میفته😑😑😑😑

بچه ها نمیدونم چه دردیه افتاده به جونم ته دلم قرص نمیشه همش حس میکنم شوهرم یه ریگی ب کفشش داره وگرنه ...

چته تو واقعا😑😑😑😑😑😑😑

بهت گفت میگی ریگی ب کفشهه اگه نمگیفت بازم میگفتی ی ریگی ب کفشهه بلاکش کرد تموم شد رفت ول کن

شما مشخصه ب جز مخاطبات با کسی چتی نداریمن اگه تو فضای مجازی هر اسمی بزارم و پروفایل بزارم اگه ب شما ...

مگه اینا شات واتساپ نیست؟؟؟؟؟؟

برا واتساپ اینجوری نیس برا بقیه شبکه های اجتماعی همینجوریه ک شما میگی

واسه عذاب وجدانش بوده یا میخواسته با خودش بجنگه ک هر روز دوبار سه بار میومد سراغ من برای رابطه میخوا ...

بشین قشنگ باهاش صحبت کن

بگو واقعا حالت واسه دختری که زمانی که بهش نیاز داشتی ترکت کرد و کنارت نموند و غرورتو شکست و خیانت کرد و الان که دید شوهر خودش نیست و تنها شده برگشته کنارت ناراحتی میکشی؟

متوجه هستی داری با زندگیمون چیکار میکنی؟

وایی چ جن ده ایه این دخترههههه

عشق یکبار اتفاق میفته من باور نمیکنم گوههه نخور بابا هرزه😒😒وای ببین باید بگیری پارششششش کنی پارههه ابرو شرف نزاری براش

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻