2777
2789
عنوان

بیماری های براثر طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 134 پست
این طلسمه رو خودمه بازم‌باطل میکنه؟بخورم ازش بده؟🥺

تاپیکاتو روزای زوج لینکشونو بده نی نی یار یک حذف کنه ازین به بعد هرکی گفت ازکجا میدونی طلسمی بگو مطمعن شدم ولی نمیتونم بگم توسایت

لایک نکنید .توروخدا 
تاپیکاتو روزای زوج لینکشونو بده نی نی یار یک حذف کنه ازین به بعد هرکی گفت ازکجا میدونی طلسمی بگو مطم ...

دقیقا مرسی همین کار میکنم🥺

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیتونم بپذیرم طلسم باعث بیماری شه

چراهس..الهی خیر نبینن کاری میکنن ک طرف مثلا نیاز جنسیش صفر بشه افسردگی بگیره خودکشی کنه نمیدونم ی بیماری بد دچارش بشه..نیاز جنسی رو تو نزدیکانم ب وضوح دیدم.داره زندگیش متلاشی میشه

باشه که جواب منطقی ای نبوداز نگاه علمی اصلا قابل پذیرش نیست برام🤷🏻‍♀️

خیلی چیزا از نظر علمی قابل پذیرش نیست و بعد ها ممکنه کشفش کنن...

خیلی از بیماری ها منشا روحی دارن به نظرم با طلسم روی روح اثر میزارن 

ان شاالله هیچ وقت هیچ کس دچارش نشه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
اصلا نمیتونم بپذیرم طلسم باعث بیماری شه

حتی پسر جوون ورزشکاریو جوری طلسمش کردن ب یکماه نکشید معلوم نشد چ بیماری لاعلاجی گرف درجا پوست استخون شد و مرد دکترام نفهمیدن از چیه فقط مشخص شد اثر طلسمه

چراهس..الهی خیر نبینن کاری میکنن ک طرف مثلا نیاز جنسیش صفر بشه افسردگی بگیره خودکشی کنه نمیدونم ی بی ...

دقیقا😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
می‌شناسیش؟

سلام

🔴🔴 آن کاربر داره تبلیغ می کنه باور نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خیلی چیزا از نظر علمی قابل پذیرش نیست و بعد ها ممکنه کشفش کنن...خیلی از بیماری ها منشا روحی دارن به ...

چقدر زیبا گفتی😭

حتی پسر جوون ورزشکاریو جوری طلسمش کردن ب یکماه نکشید معلوم نشد چ بیماری لاعلاجی گرف درجا پوست استخون ...

نمیدونم 

ولی من شایدخیلی نگاهم علمیه

ممکنه هنوز علم جوابی براشون نداشته باشه

ممکنم هست بیماری ای بوده که نتونستن تشخیص بدن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋