2777
2789

واسه من و مامانم که همچنان فی لتره شاید بخاطر این باشه که نت مون از وای فا خونه اس 😑؟

واسه شما فیل تره یا نه؟

نظرسنجی

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از عصر تالا هروقت دلش خواسه بدون فیلتر‌ کار کرده هروقت دلش نخواسته با فیلتر‌‌شکن ‌

البته خب رفع فیلترش هم هیچ فرقی برامون نداشت در هر صورت برا اینستا و تلگرام و توییتر و پینترست و یوتیوب فیلترشکن‌ میخوایم

فقط می‌خوام بدونم پینترست دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

از عصر تالا هروقت دلش خواسه بدون فیلتر‌ کار کرده هروقت دلش نخواسته با فیلتر‌‌شکن ‌البته خب رفع فیلتر ...

درسته عزیزم 

تازه گووگل پلی هم فیلتره 🤦‍♀️

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

درسته عزیزم تازه گووگل پلی هم فیلتره 🤦‍♀️

حالا گوگل پلی من فیلتر‌ نیس😃

فیلترِ گوگل پلی رو برداشتن که بتونیم فیلترشکن‌‌ دانلود کنیم🤣

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

حالا گوگل پلی من فیلتر‌ نیس😃فیلترِ گوگل پلی رو برداشتن که بتونیم فیلترشکن‌‌ دانلود کنیم🤣

زدی تو خال 🤣👌

واسه من با نت گوشی درسته اما با وای فای نمیگیره و فیلتره

عههه پس منم برم بسته همراه اول بخرم ببینم فیلترش رفع میشه یا نه🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️