2777
2789
عنوان

بچهاااا پیام داد بهم بنظرتون بد جوابشو دادم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 36 پست
واقعا ؟ من می‌خوام فکر کنه واقعا تمومه ها بنظرت پیامام این منظور و رسونده؟

بنظرم حرفات خیلی خوب بود  دیگه پبگیرش نباش   اگر اون پیگیر و جدی نیست توهم نباش  فکر کرده کیه بخواد برای تو‌خودشو بگیره باید عاشقت باشه😑

لا حول ولا قوة الا بالله 
مثل من میخواستی تحریک کنی ک واقعا میری ولی قصدی نداری؟

شاید داشته باشم ..‌‌. نمیدونمم حرفش برام سنگین بوده نمیتونم ببخشم ولی اون فکر می‌کنه یکی آمده چیزی به من گفته ولی اینجوری نی 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلااا تعجب کردم اینجوری گفت الان به نظرت از این پیام های جدیدم چی برداشت کرده ؟ من می‌خوام واقعا ...

نمیشه گفت چی برداشت کرده چون هر شخصی تفکر خودشو داره

بستگی داره شناختش از شما چی باشه

حالا میخواین فکر کنه یا واقعا تموم شده؟

اگه واقعا دوستت داشته باشه با دوکلمه حرف تموم نمیشه

آخه اون شبم جواب نداد ولی الان آمد اینجوری گفت 

غرور چیه دیگهپسری که علاقه داشته. باشه یا عاشق باشه غرور واسش معنایی نداره کف پاتم لیس میزنه حتی بهو ...

اره چون من هیچ وقت محکم نرفتم هروقتم رفتم خودم آمدم نمی‌دونم چیکار کنم باور کنه این دفعه دیگه فرق داره 

اخههههه چرا پس باید بیاد اینجوری بگه اولین باره من همچین حرکتی ازش میبینم

مثلا اینکه اومده همچین حرفی زده خیلی بزرگه واست؟؟ خیلی حرف مهمی زده ؟؟ خدایا ما دخترا چقدر ساده ایم دلم واسه خودمون میسوزه اونا الان زیر پتو بیخیال خوابیدن ما اینجا فکرمون درگیر یه حرفشون میشه

نه عزیزم حرف خاصی نزده ... وقتی حست داره میگه این آدم بی توجهه بهت وقتی حست میگه با کسایی دیگه ای هم هست به حست اعتماد کن مدرکشم بعداً جور میشه

این حرفارو از رو تجربه میزنم 

نمیشه گفت چی برداشت کرده چون هر شخصی تفکر خودشو دارهبستگی داره شناختش از شما چی باشهحالا میخواین فکر ...

می‌خوام فکر کنه بترسه خودمم نمی‌دونم شاید واقعا برا ی بارم شده رفتم تا بفهمه نداشتن یعنی چیی ولی مطمعنم دلشو ندارم 

می‌خوام فکر کنه بترسه خودمم نمی‌دونم شاید واقعا برا ی بارم شده رفتم تا بفهمه نداشتن یعنی چیی ولی مطم ...

خب اینکه با اینکار خودتون رو آزار میدین درست نیست 

اگه خوشتون میاد ازش برگردین پیشش خب این چیزا پیش میاد

عشق باور ندارم یکم سنگینه برام

همون دیگه حالا دروغ نگم دلم به رفتن نی 😂 ولی مجبورم چون همیشه میرم ولی میام اما این دفعه جدی میرم 

حالا بنظرت چیکار کنم قشنگ این رفتنه رو حس کنه 

اره چون من هیچ وقت محکم نرفتم هروقتم رفتم خودم آمدم نمی‌دونم چیکار کنم باور کنه این دفعه دیگه فرق دا ...

فقط با فاصله گرفتن و سمتش نرفتن

تو انقدر ساده ای خودت قهر میکنی خودتم میری زنگ میزنی بعد انتظار داری طرف غرور نداشته باشه؟

تو باید با سنگدلی غرورشو به زانو دربیاری

کلا هیچ زنگی پیامی نزن هیچ خبری هم ازت نباشه 

مثلا اینکه اومده همچین حرفی زده خیلی بزرگه واست؟؟ خیلی حرف مهمی زده ؟؟ خدایا ما دخترا چقدر ساده ایم ...

قبول دارممم واقعا و زبونم قاصرره چون حرفی نیست 

فقط با فاصله گرفتن و سمتش نرفتنتو انقدر ساده ای خودت قهر میکنی خودتم میری زنگ میزنی بعد انتظار داری ...

دقیقااااا وایییی 😂🤦🏻‍♀ 

چ جوری خبری ازم نباشه ؟ خب بیرون میبینتم دو روز بیاد اینجا بمونه میبینتم