2777
2789

من یدونه بچه دارم دوسالشه خیلی میخوام کار کنم ولی جلوم بستس  روم بن بست چیکار کنم ب درامد برسم تو دیوار دنبال کار در خانه میگردم ولی همشون کلاه بردار میخ‌اهیم خونمونو عوض کنیم ولی با این پول با این حقوق ک فقط شوهرم کار میکنه بعید میدونم پنج سال طول میکشه شایدم زیاد 

اصلا خونمو دوس ندارم ب خدا ناشکری نمیکنم از اولش ب دلم ننشسته بود کوچیک بود ب زور شوهرم گرفتیم 

راهش دور  تو زمستون راهش بسته میشه 

و خیلی دردها ک نمیتونم بگم خانوادم ب خاطر راهش خونم نمیان اومدنی هم تا شب میرن من دلم میشکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید بک چیز خوب یاد بگیری. اگه درست به درد می خوره ادامه بده یا برو آموزشگاه یه چیزی و یا از تو اینترنت چیزی یاد بگیر. در کنار این ها انگلیسیت رو هم خوب کن خیلی راه رو به آدم نشون میده. 

تا بچت کوچیکه به آموزش بپرداز. میوه اش رو بعداً می چینی. 

They hated Jesus, because he told them the truth.