2777
2789

سلام 

من شاغلم و متأهل نمونه میتونم بخونم هشت نمره میان ترم که همش ۱۲/۱۳ فوقش ۱۵ میگیرم عمومی هم که حضوری شد دیگه معدلم میشه ۱۳ چیکار کنم راه حل بدید چیا میخونید ؟

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سوالای پیام نور دیدم خیلی اسونه نسبت ب دولتی ها

مگه دولتی هارو چجوری میدن؟

شنبه کامپیوتر دارم واقعا میترسم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

فقط بايد برنامه ریزی کنی و استرس نداشته باشی. 

اکثر پیام نوری ها، متأهل و شاغل و گرفتار هستند. 

خیلی زوم نکن روی معدل. 

همین که بتونی با یه معدل قابل قبول بگذرونی کافیه البته بستگی به هدفت از تحصیل هم داره. 

بعضی ها بخاطر ارتقاء شغلی فقط می خوان مدرک بگیرند. 

اصل کتاب ها رو معمولا نمیرسی بخونی، بنابراین کتاب های کمکی و تستی و نمونه سوالات ادوار گذشته رو بخون. 

مثلاً صبح ها بعد از نماز صبح دیگه نخواب و درس بخون. 

لا به لای همه ی کارهای روزمره ات، هر موقع فرصت به دست آوردی، بخون. نمیدونم ترم چند هستی، ولی به مرور فهم و یادگیری ات میره بالا. 

اصلا همچین فکری نکن اتفاقا سخته

دیدم سوالاتشون خب...الان تو دولتی 2 نمره نهایت کلاسی باشه پیام نور 10 نمره کلاسیه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه دولتی هارو چجوری میدن؟شنبه کامپیوتر دارم واقعا میترسم

اینقدری م من سر جلسه کنکور ارشد نخونده دانشگاه شیراز روزانه قبول شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو دولتی ها کلاسا بیشتره و همین طور حجم مطالب کمتر تو پیام نور باید بجویی کتاب رو تازه خودشم کلاسا د ...

خوبیش اینه نمره کلاسی زیاده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40