2777
2789

بچها پای جانمازم میخام به نیت همتون دو رکعت نماز بخونم میگن دعا در حق دیگران زودتر میگیره

ولی به جاش از شما میخام برای شادی روح نامزدم که فوت شده یه فاتحه بخونید🖤هرکس خوند این تاپیک رو لایک کنه به نیت کسایی که تاپیک رو لایک کنن و فاتجه بخونم میخام نماز حاجت بخونم انشالله حاجت روا بشیو هر نیتی که دارید

شماهم برای من دعا کنید حالم بهتر بشه و خدا برام جبران کنه این روزا سختمو😔

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

سلام عزیزم ،لطفابرای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل التماس دعا دارم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامتی خواهرم و قبولی خودم در رشته پزشکی 

فائزه اسمم

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

منم دعا کن باکسی ک دوسش دارم ازدواج کنم اسمم سحر اونم امید دعام کن🙏ی قدم بزار جلو

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

برای من ویژه دعا کنین و هم چنین مادرم و خانوادم 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
الهی بگردم 🥺 خدارحمتش کنه جاش بهشت جیگرم سوخت دیگه روم نمیشه حاجتمو بگم 🥺

😔😔😔اگه بدونی تو این یکسال چیا کشیدم چقدر گریه کردم زندگیم زیر و رو شد بدبخت شدم از خوشبختی پرت شدم خدا سر هیچکس نیاره

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

عزیزم انشاالله حاجت رواشی ❤️❤️روح نامزدت قرین رحمت باشه🙏🙏🙏 منم روزای سختی میگذرونم دعام کن شوهرم ازطلاق منصرف بشه بیاداشتی کنه بچه هام اواره ن دلتنگشونم خیلی کوچیکن هنوز😢😢😢

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

ان شاءالله خدا چنان غرق درخوشیت کنه غمات فراموش بشه، هرچند هرکدوممون غمایی داریم، پناه برخدا 🤲

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

خدایا خودت ارامش وخوشیای حلال فراوان به دوستمون بده🌹🤲

یاحضرت فاطمه درپناه خودت نگهش دار داغ عزیز دیده، اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک