2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو دوستم با نامزدش رفتیم بیرون 

دوستم توهم زده بود که نامزدش به من نگاه میکنه و تیک میزنه 

فرداش دوستم با من قرار گذاشت 

تا نشستم تو ماشینش چندتا مشت زد تو سرم 

گفت دفعه اخرت باشه به نامزد من خیره میشی (به جون عزیزام اصلا اینطور نبود )

منم با گریه از ماشینش پیاده شدم 

فرداش بهش پیام دادم چندتا لباسهای من دستته بیار دم خونه 

آورد برام ولی پاش شکسته بود تو گچ بود 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

منو دوستم با نامزدش رفتیم بیرون دوستم توهم زده بود که نامزدش به من نگاه میکنه و تیک میزنه فرداش دوست ...

امان از این دوستای پسر ندیده میفهمم در اصل منم تقریبا از دوستم خوردم حلالش کردم ولی حقیقتا دلم آروم نمیگیره چون خیلی کارا کرده ولی هنوز هیچی نشده 

میفهمم منم تجربه داشتم بعضی معلما واقعا کم شعورننن

هیچوقت نمیبخشمش راهنمایی بودیم جلو همههه بچه ها قیافشو یجور کرد گفت چقدررر چاق شدیییی رژیم بگیر🙂هیچوقت انداممو دوست ندارم همش یادش میوفتم اه

من یه مسئله‌ی عمومی رو عنوان می‌کنم که به ضعف مدیریتی برمی‌گرده و اون خانوم‌هایی هستن که موقع جدایی به حقشون نمی‌رسن ، همه می‌دونیم که بعد از طلاق زندگی برای خانم چقدر سخت‌تر میشه درحالی که آقا براحتی می‌تونه حتی با دختر مجرد و کم سن و سال ازدواج کنه 

کاری به موارد استثنایی ندارم معمولا همینه 

یا فردی که در حقش خیانت میشه چه مرد چه زن واقعا مظلوم واقع میشن 

کارما هم ندیدم اینجا خوشبختانه از این موارد خیلی کم هست اما انگار قدیما کسی قدمی رو کج برمی‌داشت خدا زودتر گوششو می‌پیچوند .. نمی‌دونم شایدم من اینطور حس می‌کنم !

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
هیچوقت نمیبخشمش راهنمایی بودیم جلو همههه بچه ها قیافشو یجور کرد گفت چقدررر چاق شدیییی رژیم بگیر🙂هیچ ...

من خودمم چاقم خوب میفهمم چی میگی بعضیا یکجوری نگاه میکنن انگار چه چیز کثیفی دیدن :))

من یه مسئله‌ی عمومی رو عنوان می‌کنم که به ضعف مدیریتی برمی‌گرده و اون خانوم‌هایی هستن که موقع جدایی ...

همین خدا نکنه من خودم شخصا یک خطایی کنم بسرعت نور جوابش پس میدم ولی کسایی که دلمو شکوندن بهم تهمت زدن یا حقم ناحق کردن خوش و خرم زندگی میکنن من آدم کینه ای نیستم فقط از این که آبروم بردن ناراحتم 

اره💔تصمیم داری واسه لاغری؟

ببین به هرکی میگم باور نمیکنه ولی تو هر رژیمی که فک کنی گرفتم نتیجه نداده یکسری یکی از مربیام فقط بهم گفت تا روحت درمان نکنی جسمت درمان نمیشه راستم میگ افسردگی و مشکلات خیلی دارم ولی خب کاری از دستم برنمیاد 

همین خدا نکنه من خودم شخصا یک خطایی کنم بسرعت نور جوابش پس میدم ولی کسایی که دلمو شکوندن بهم تهمت زد ...

آخی عزیزم درکت می‌کنم مهمترین داشته هرکسی عزت و‌آبروش هست ، شما خب خدا دوستت داره بعضیا تو‌گناهانشون غرق شدن .

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .