2777
2789
عنوان

حرفای عجیب احساسی کراشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری مشخض میشه اخه من خیلی تیز نیستم

با حرفاش ،اگر حرف و کشوند به رابطه و همش قربون صدقه های جنسی رفت و عکس و اینا خواست بدون هدفش رابطه درست نیست

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
ینی چجوری باشم میشه راهنمایی کنی لطفا🥹

یعنی زود وا نده

شما خطابش کن فعلا

محترمانه و مهربون جواب بده

ی جوری باش که انگار واسه خودت حریم داری 

دست نیافتنی به نظر بیا

محترم ، مودب ، با کلاس 

ببین ایناروبایدخودت بسنجی گاهی وقتاچون میدونه دوسش داری بازیت میخوادبده گاهی وقتاواقعاشایددوست داشته ...

وای مرسی قشنگم😍

آقا بنظرت چطوری متوجه شم واقعی یا سیاسته 

با چیزایی ک گفتم بیشتر ب سیاست میخوره یا صداقت لطفاااا راهنمایی کن🥹♥️

تو مهربونی پسرا... 

ببین خودت میفهمی طرف چیکاره ست دیگه

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

با حرفاش ،اگر حرف و کشوند به رابطه و همش قربون صدقه های جنسی رفت و عکس و اینا خواست بدون هدفش رابطه ...

با شناختی ک این مدت ازش دارم فک نکنم اگ قصدشم این باشه خودشو حالا حالاها لو بده 😣

بگو که من نظرم اینه اول همو خوب بشناسیم و بعد تصمیم بگیریم که وارد زندگی هم بشیم ، نظر شما چیه؟

خوب ینی ی مدت در ارتباط باشیم بعد تصمیم بگیریم جدی باشم یا ن ! منظورت اینه؟