2777
2789

سلام شبتون خوش

امروز یه اتفاقی افتاد که از سردرد. دارم میمیرم 

خانواده پدریم از زمانی که منو خواهرام بزرگ شدیم یهوی 

باهامون بد شدن ناجور 

عمه هام تو هر مجلسی یا دورهمی دوست دارن کاری کنن که منو خواهرام ناراحت بشیم یا دعوا وجنگ بشه 

الکی بی جهت یهوی قهر میکنن 

درکل خانواده پدریم این مدلی هستن عمو.......

مامانبزرگم مریض حالش خوب نیست مجبورم هرروز بهش سر بزنم چون میترسم یه روزی حسرت بخورم چرا نرفتم میترسم دیر شده باشه واسه همون هروز باخانواده پدریم روبه رو میشم امروز سر یه موضوع الکی عمه هام جنگ درست کردم هرچی از تونستن گفتن 

خاکبرست کثافت بیشعور و.........

خیلی عصبیم نمیدونم چرا دوست دارن مارو بد جلوه بدن 

توخانواده پدریم بابام وضعش ازهموشون بهتره 

نمیدونم چرا اینجور رفتار میکنن 

رفتار درست چیه 

خسته شدم بخدا فقط فقط بخاطره مامانبزرگم میرم چون منو خواهرمو دوست داره خیلی 

امروز خیلی بهم توهین کردن اشکم جلوه همه دراومد 

خانواده پدری همینه 

تنها کاری ک میتونی بکنی فاصله گرفتن و اینک خودتو بزنی به در بیخیالی

منم خیلی حرص میخوردم واسم عادی شده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده پدری همینه تنها کاری ک میتونی بکنی فاصله گرفتن و اینک خودتو بزنی به در بیخیالیمنم خیلی حرص م ...

اصلا دعوا کردن باهاشون بی فایدس

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اصلا دعوا کردن باهاشون بی فایدس

اصن ادم حسابشون نکن 

یعنی من گرگ صفت تر و بد ذات تر از خونواده بابام ندیدم 

جلودوت خوبن پشت سرت صدتا چیز میگن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
دقیقا من فقط فقط بخاطره مامانبزرگم میرم

وقتایی برو که خلوته

اصن ادم حسابشون نکن یعنی من گرگ صفت تر و بد ذات تر از خونواده بابام ندیدم جلودوت خوبن پشت سرت صدتا چ ...

میگند دیگه مال مادری هم میگند ولی چون داداشا دوبرابر ارث میگیرند حسودند .

من اصلا کار ندارم ..پشتمون هم میگند بگن .الان یکیشون فوت کرده گفتم خدا ببخشتش بیامرزه .اعمال خوبش فقط بمونه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ